Dabu(s)
Witam wszystkich forumowiczów Nie myślałem że posiedzę tutaj dłużej ale jednak zainteresowało mnie to forum Nicku nie mam za inteligentnego, ale przecież nie o to chodzi Jeśli chodzi o mnie to uwielbiam spać, grać, słuchać muzyki, jeść i oglądać filmy Nie wiem co jeszcze o sobie napisać Jak macie jakieś pytania co do mnie to śmiało :]
Jakie filmy lubisz, jakiej słuchasz muzyki, plany na przyszłość itp - z taki podaniem jak wyżej pracy byś nie dostał
Z filmów lubię filmy gangsterskie (Pacino, DeNiro) ;p Oczywiście moim ulubionym filmem jest legendarny Godfather, ale też K-PAX, Scarface, Godfellas, Carlito's Way i reszta gangsterki
Muzyka - rap i disco z lat 80, głównie amerykańskie. Black Star, OutKast, The Roots, Common, Erykah Badu, Beth Endersen, Amy Holland... Ale wszystkich nie będę wymieniał ;]
Plany na przyszłość... Ciężko powiedzieć, będzie tak jak się potoczy Ale w daleeeekich planach mam studia Trzeba skończyć podstawówkę, gimnazjum i liceum żeby te plany się spełniły
PS. Dostanę teraz pracę?
Muzyka - rap i disco z lat 80, głównie amerykańskie. Black Star, OutKast, The Roots, Common, Erykah Badu, Beth Endersen, Amy Holland... Ale wszystkich nie będę wymieniał ;]
Plany na przyszłość... Ciężko powiedzieć, będzie tak jak się potoczy Ale w daleeeekich planach mam studia Trzeba skończyć podstawówkę, gimnazjum i liceum żeby te plany się spełniły
PS. Dostanę teraz pracę?
Od razu inaczej. Szkoda, że nie od razu
PS: Pracy nie dostaniesz, bo szef lubi komedie romantyczne:P
PS: Pracy nie dostaniesz, bo szef lubi komedie romantyczne:P
Sorki za tak późną odpowiedź (miesiąc O_o), ale jakoś nie zaglądałem do tego działu Średnią miałem 4.9, trochę gorszy byłem od ciebie
PS na PS. od tego jest forum xD
A, i powiem wam jeszcze że interesuję się mangą FullMetal Alchemist, Bleach, Death Note, Naruto, Hellsing, One Piece, Neon Genesis Evangelion... Trochę tego jest
PS na PS. od tego jest forum xD
A, i powiem wam jeszcze że interesuję się mangą FullMetal Alchemist, Bleach, Death Note, Naruto, Hellsing, One Piece, Neon Genesis Evangelion... Trochę tego jest
O, ale ten temat już stareńki...
Słucham rapu, soulu, reggae, r'n'b, trochę rocka-popu... I generalnie nie lubię tylko techno. ; )
Ulubieni wykonawcy? CunninLynguists, OutKast, The Roots, Black Star, Beth Enderson, Tymon i mnóstwo innych.
W wolnych chwilach obijam się, gram na komputerze, piszę czasem, a najważniejsze: słucham muzyki. Zawsze!
Potrawa? Łazanki. : )
PS. Zmieniłem nazwę. xD
Słucham rapu, soulu, reggae, r'n'b, trochę rocka-popu... I generalnie nie lubię tylko techno. ; )
Ulubieni wykonawcy? CunninLynguists, OutKast, The Roots, Black Star, Beth Enderson, Tymon i mnóstwo innych.
W wolnych chwilach obijam się, gram na komputerze, piszę czasem, a najważniejsze: słucham muzyki. Zawsze!
Potrawa? Łazanki. : )
PS. Zmieniłem nazwę. xD