Książę Demonów
Ilość postów: 1638
Klasa: Kosmiczny Marines Chaosu
Mogliby pokazać więcej bohaterów znanych z gry komputerowej a nie tak skromnie... i wciąż brakuje mi jednej z ulubionych jednostek z warcrafta 2
Książę Demonów
Ona czasem nie była szpiegiem, którego ratuje się w pierwszym Warcarftcie?
Ilość postów: 195
Zobacz sobie grafiki Garony, nawet w,opisach było że wyglądała zaskakująco ludzko gdyby nie jej zielona skóra. Oryginalnie to ona była pół dranei
Mnie zastanawia czemu blackhand jest brązowy
Książę Demonów
Samoopalacz Thorot, samoopalacz. Taki magiczny płyn od Ner'zula dostał.
Sam tego jakoś nie zauważyłem ale może "zbrązowiał" od demonicznej krwi?
Idąc logiką wowa to czemu by nie? Od krwi demonów brązowi orkowie zielenieją, zieloni czerwienieją to szarzy może brązowieją?
Ilość postów: 683
Mnie bardziej zastanawia czemu Thrall jest zielony? Przecież jego rodzice nie wypili krwi demona, ja rozumiem że w w3 był zielony, no ale ludzie tak to jest jak blizz robi gry nie kanonicznie.
W wyniku działań Gul'dana na całym drenorze zaczęła oddziaływać energia felu (która jest zielona) będąca magią demonów. Generalnie niczym promieniowanie Zaczęła oddziaływać na każdego orka powoli zamawiając ich skórę na zielono. Pierwotnie Durotan i Orgrim też stali się Zieloni, ale tu zmienili jak widzę. Do tego przechodząc przez dark portal który był surową energią Draka była w ciąży i energię częściowo "skazila" nienarodzonego Thralla.