Zawsze chciałem zrobić rozróbę w starym Obozie, ale jak zawsze przywoływałem Zobiego to oni go zabijali bardzo szybko I moje pytanie jak moge przywołać więcej Zombie za jedym zamachem(chodzi o polecenie w konsosi) Bo pisanie cały czas Insert Zombie jest troche czasochłonne.
Możesz spróbować także tego sposobu. Przywołujesz armie zombie za obozem (one pewnie będą cię atakować). Wtedy ruszysz do Starego Obozu, a zombie powinny ruszyć za tobą.
głupota, nie lepiej samemu rozwalić ich wszystkich? ja wybiłem wszystkich we wszystkich obozach którzy nie mieli włączonej nie śmiertelności ( na koniec sie przeszedłem, niektorzy jak Gomez i ten co służby i ladacznic pilnował i chyba kruk (a jego to może wcześniej zabiłem) tracą nieśmiertelność i można ich ubić, w SO chyba tylko Milten, Diego i Stone nie tracą nieśmiertelności.
To jest trochę głupie. Chcesz zrobić siekę to sam się rzuć na cły obóz to najlepsza metoda. Ja tak robiłem i mój miecz kapał krwią wszystkich...ale najlepiej jest zdjąć Gomeza po 2-3 ciosach
jemu chodzi o to by zabawić się w resident evil:P
z tego co wiem po wpisaniu kodu klikasz albo strzalke w góre lub w dół albo page up lub page down i wtedy znowu masz wpisany kod i starczy kliknąć enter
narobisz tym armię zombiaków i będziesz happy:P
Można, zawsze użyć zwojów co przywołują potwory, choć w tej chwili nie mogę sobie przypomnieć, czy akurat zombiaki się dało. Ale do siekaniny zombie nie polecam, są trochę zbyt wytrzymałe
Użytkownik Jugg dnia nie, 18 maj 2008 - 17:54 napisał
insert zombie ciągle robisz i masz całe legiony
Tylko że ona po takim przyzwaniu zombie leją wszystkich nawet ciebie. A po zwojach pomagają ci i chodzą za tobą.
Dlatego dla mnie jest lepsza armia szkieletów niż wolnych zombie. Albo ewentualnie kilku demonów.
O to chodzi, szkielety zrobią jatkę a Zombie będą walić bez efektów i w końcu padną, wolę walkę ze szkieletem i stracić trochę hp niż z Zombiakiem i walić go 2-3min