Zapraszamy do zapoznania się z artykułem "Kryształy Czasu: Saga o Katanie, Tom I z XIII, Labirynt Śmierci – część 1: wybrane cytaty", znajdującym się w dziale "Książki fantastyczne". Komentuj, dyskutuj, dziel się z innymi swoim zdaniem!
[Książki fantastyczne] Kryształy Czasu: Saga o Katanie, Tom I z XIII, Labirynt Śmierci - część 1: wybrane cytaty
:o
To jest... takie... nieliterackie... Mieszamie słownictwa potocznego z literackim...
fantasy z sci-fi...
Ten tekst udowadnia, że mieszanie w formie nie jest dobre, jeżeli nie ma jakiegoś określonego celu. A tutaj tego celu nie ma...
To ja pójdę i poszukam mojej szczęki, która opadła mi kilkanaście momut temu. Aż komorka mi się zacina na tej stronie
To jest... takie... nieliterackie... Mieszamie słownictwa potocznego z literackim...
fantasy z sci-fi...
Ten tekst udowadnia, że mieszanie w formie nie jest dobre, jeżeli nie ma jakiegoś określonego celu. A tutaj tego celu nie ma...
To ja pójdę i poszukam mojej szczęki, która opadła mi kilkanaście momut temu. Aż komorka mi się zacina na tej stronie