[Filmy] Ash i martwe zło powrócą jeszcze... osiem razy?

Ciężko nie uśmiechnąć się słuchając aktorów podekscytowanych filmach, w których mają zagrać. Nawet jeżeli ich gadki są drętwe i ciąży na nich widmo producenta liczące zyski. Nie sposób jednak zarzucić tego Bruce'owi Campbellowi opowiadającemu o "Ash vs. Evil Dead", serialowi opartemu na kultowej serii "Martwe zło", którego premiera zapowiedziana jest na tegoroczne Halloween.

ash vs evil dead class="lbox">ash vs evil dead

Aktor wróży swojemu bohaterowi owocną przyszłość. "Serial zmusi nas do zrobienia kolejnych filmów. Potrzebujemy jeszcze osiem filmów. A już czwarty na pewno by się sprawdził." – przyznaje Campbell. Zapowiada też, że serial ma być najprawdziwszą krwawą jatką, gdzie krew będzie się lać strumieniami. "Ostatnio oślepłem na planie. Musiałem wziąć prysznic, żeby móc otworzyć oczy. W serialu jest aż tyle krwi." – dodaje odtwórca Asha. Natomiast Sam Raimi, twórca "Martwego zła" przyznaje, że nie ma nic przeciwko kręceniu kontynuacji dopóki Campbell w nich wystąpi.

Odpowiedz
A tu chodzi o 8 filmów, nie sezonów. Ja akurat sezonom wróżyłbym większe zainteresowanie. Z półgodzinnymi odcinkami mogliby dać radę, ale to bardzo dalekie wychodzenie w przeszłość.
Odpowiedz
← Nowości

[Filmy] Ash i martwe zło powrócą jeszcze... osiem razy? - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!
Wczytywanie...