Maestro
Ilość postów: 12647
Klasa: Złodziej
Powiedzcie mi, czy ja coś zepsułam przy instalacji, czy ta "gra roku", tak już po prostu ma? Język mam niby polski (chociaż nawet nie potrafię się teraz doszukać w ustawieniach, żeby się upewnić), co na standardy EA oznacza polskie napisy i angielskie głosy. Tylko tak głupio jest, bo jak towarzysze coś do mnie krzyczą, szczególnie w walce, to przez ich śmieszne akcenty nic nie rozumiem (co czasem im odkrzykują w monitor, ale chyba nie słyszą). Czy tam też powinny być napisy, czy nawet to jest tylko częściowe? Czy gdzieś da się w ogóle bawić z ustawieniami języka?
Wybawca białogłów
Ilość postów: 1461
Klasa: Rycerz
Zastanawiające bo gra powinna mieć w opcjach coś takiego jak 'spolszczenie' pełne lub częściowe. Jeżeli dobrze pamiętam to w obu przypadkach: gdy wchodziło się do opcji gry z poziomu 'menu' na pulpicie albo 'wewnątrz' samej gry, muszą być odpowiednie guziki aby zmieniać język jakim posługują się postacie w grze. A co do samych napisów to w moim przypadku pojawiały się zawsze gdy postacie wypowiadały się na jakikolwiek temat, czy to podczas dialogów czy to podczas 'biegania' po mapie.
Wybawca białogłów
Ilość postów: 1461
Klasa: Rycerz
Poszukaj w "narzędziu konfiguracyjnym" (Domyślnie u mnie to Start -> plik z grami -> DA) powinno sie pojawić 'menu' z elfką i tam klikasz na narzędzia konfiguracyjne.
Maestro
Ilość postów: 12647
Klasa: Złodziej
A jeżeli instalowałam przez Origina i nie mam nigdzie konfigów?