Użytkownik szlapczyq dnia wtorek, 7 lipca 2015, 13:34 napisał
niemożliwe, coś masz w ustawieniach
No nie powiem żebyś mi pomógł.
Możliwe, możliwe, bo tak właśnie mam - lepiej powiedz co miałbym i gdzie zmienić w ustawieniach na xboksie. Przekleję tu maila którego wysłałem do REDów ale niestety nie odpisują (bardziej szczegółowo problemu nie potrafię już opisać):
Cytat
to xbox360support
Dzień dobry,
Bardzo proszę o wskazówkę w celu rozwiązania problemu z grą Wiedźmin 2 - Zabójcy Królów (edycja rozszerzona) na konsolę Xbox 360. Grę (tzw. wersję "pudełkową") zakupiłem na początku czerwca bieżącego roku - grę ukończyłem (a właściwie zrobiła to moja przyjaciółka) wczoraj - chcieliśmy więc zagrać raz jeszcze na poziomie normalnym (dotychczas graliśmy na łatwym) - problem polega na tym, że bez względu jak postępujemy po rozpoczęciu gry od nowa w Grze nie ma prologu - bez względu na to jaki poziom zostaje wybrany, ani na to, czy przejdziemy samouczek czy też go pominiemy gra przenosi nas bezpośrednio do początku pierwszego Aktu (Geralt w celi), POMIJAJĄC PROLOG..
Próbowałem wybrać inne urządzenie magazynujące (zamiast dysku twardego, na którym dotychczas zapisywaliśmy postęp w grze wybierałem jednostkę pamięci wbudowanej w konsolę) i nie przyniosło to żadnego efektu (nadal BRAK PROLOGU).
Próbowałem nawet grać na koncie znajomego, który nigdy w tą grę nie grał, próbowałem także zagrać na zupełnie nowo założonym koncie (aby gra nie "myślała", że już w nią grałem) - nadal bez efektu: tak ważna część fabuły jaką jest prolog zostaje pominięta. Bardzo proszę o informację czym jest spowodowany i jak może zostać rozwiązany powyżej opisany problem. Z góry dziękuję za odpowiedź, na którą, nie ukrywam, że bardzo liczę.
Czy teraz mogę liczyć na bardziej rozbudowaną odpowiedź niż "niemożliwe"?