Proszę o sugestie pomysły !!! Mam problem - próbuje pokonać mrocznego jedi przy wyjściu z akademii sithów. Próbowałem już różnych sposobów z różnymi członkami drużyny i nadal nic. A jak wyście go pokonali ??
[KotOR I] Jak pokonać Darth Bandon'a?
zgaduje że chodzi ci o Korriban, lecz mroczny Jedi przy wyjściu z akademii? nie przypominam sobie a grę przeszedłem 5razy... Chyba że chodzi ci o wejście do doliny mrocznych lordów... Jeżeli poleciałeś tam jako na 3 planetę, to jest tam Darth Bandon(czy jakoś tak) z dwoma pomocnikami... Najlepej iść tam trójką Jedi, nie możesz wziąć Bastili ale możesz Juhani(pod warunkiem że jej nie zabiłeś) i Jolle(Jeżeli byłeś już na Kashyyk). Jeżeli nie dasz rady to po prostu leć na jakąś inną planetę na której jeszcze nie byłeś, zdobądź dużo PD i wróć tam jeszcze silniejszy. Albo po prostu biegaj po dolinie i rzucaj w niego granatami albo zaopatrz się w dużo pakietów leczniczych i używaj ich gdy stracisz trochę życia.
Masz problem z Bandonem?Musisz mieć niski lvl,bo ja rozwaliłem go bez problemu.Zawsze gram po jasnej stronie więc mam już wypracowanych kilka technik.Najłatwiej mi było z trzema jedi(jolee,juhani,którą ty zabiłeś no i ja)wtedy wykorzystałem takie moce jak:pole zastoju,pchnięcie mocą(te na najwyrzszym poziomie)i szybkość rycerza, ale ty chyba grasz po ciemnej bo zaciepałeś Juhani,więc nie wiem pioruny,duszenie coś z tych mocy,jak nie to granaty,tarcze energetyczne do poprawienia ochrony.W ostateczności nabij PD na innej planecie
Użytkownik Simon dnia czw, 28 cze 2007 - 12:33 napisał
Mam w sumie 8/9 kompanów - juz więcej nie będę miał ?? A ty zbyl2 jak go pokonałeś - za pierwszym razem ??
[post="71879"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
nie, nie będziesz miał. Jak ja grałem po DS to też zabiłem Juhani, myślałem że ktoś się przyłączy zamiast niej - a tu pozostało puste miejsce zamiast niej
14lvl na 3 planecie? Słabiutko.. Ja na 3 planecie (leciałem w kolejności: Tatoine, Kashyyk, Korriban) miałem 17lvl. Co do PD: najlepiej chodź po rużnych planetach i wykonuj qesty poboczne. Rozmawiaj z każdym kogo spotkasz. Wykonuj qesty swoich towarzyszy jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś. Dużo rozmawiaj z kim się da, tak najkrócej można to powiedzieć.
tak, za qesty poboczne można zdobyć najwięcej expa.
p.s. Z tego co pamiętam to na Korriban jest pewien bug pozwalający nabijać expa w nieskończoność (lecz ja nie popieram takich metod, wole zdobyć expa uczciwie) otóż musisz zacząć rozmowę z Yuthurą i pytać ją o kodeks sithów, możesz tak robić w nieskończoność a za każdym razem gdy ona ci powie o kodeksie dostajesz 250PD.
p.s. Z tego co pamiętam to na Korriban jest pewien bug pozwalający nabijać expa w nieskończoność (lecz ja nie popieram takich metod, wole zdobyć expa uczciwie) otóż musisz zacząć rozmowę z Yuthurą i pytać ją o kodeks sithów, możesz tak robić w nieskończoność a za każdym razem gdy ona ci powie o kodeksie dostajesz 250PD.
HeHeHe ... dzięki za liczne podpowiedzi
Ja też wolę najpierw pozbierać expa z różnych qestów - wtedy mam wiesze dowartościowanie, że przechodziłem grę bez różnych pomocy ... ale dzięki 
[Dodano po chwili]
Do "zbyl2" ("razor'a" w sumie też
): Posłuchałem tu twoich porad i poleciałem wbijać exp na inne planety. Tak doleciałem do Manaan, gdzie odkryłem mapę do tej gwiezdnej kuźni. Oczywiście wbiłem lvl-e i wychodząc z "pod wody" spotkałem tego mrocznego Jedi (Darth Bandon)
i pokonałem go za pierwszym podejściem
(wtedy walczyłem z: Bastilą i Jolee)
[Dodano po chwili]
Do "zbyl2" ("razor'a" w sumie też
hhhhmmmmmm...... to też fakt!!!! Przecież on się pojawia na 3 planecie, a w tym wypadku 3 planetą było Mannan... Podejrzewałem że może się tak stać, lecz nie byłem pewny w końcu jak się dostałeś do akademii powinno za 3 planete ci uznać Korriban... W każdym razie dobrze jest (chyba
) Więc teraz stanie się najciekawsza rzecz w całej grze, nie powiem ci co rzeby nie zdradzić fabuły... Mówie ci biegnij grać naprawdę się opłaca...