[Wiedźmin 3: Dziki Gon] Na polowanie wyruszyło już 4 miliony Wiedźminów

Sukces CD Projekt RED – absolutny. Tryumf polskich twórców – niezaprzeczalny. Zwycięstwo rodzimej kultury – bezdyskusyjne. Ta wiadomość cieszy tym bardziej, ponieważ ciepłe przyjęcie danej produkcji przez krytyków i graczy, nie zawsze jest równoznaczne z komercyjnymi osiągnięciami. Szczęśliwie, to nie jeden z tych przypadków, gdyż "Wiedźmin 3" sprzedaje się świetnie i w przeciągu dwóch tygodni trafił do domów 4 milionów graczy.

wiedźmin 3, dziki gon, the witcher 3 class="lbox">wiedźmin 3, dziki gon, the witcher 3

"To dla nas znak, że obrana przez CD PROJEKT RED ścieżka prowadzi w dobrym kierunku i pokazuje nam, że warto publikować darmowe DLC i nie zapominać, dla kogo i po co tworzy się gry" – podsumował współzałożyciel studia, Marcin Iwiński.

Trudno się z tym nie zgodzić. Szczerze winszujemy wyniku i liczymy, że warszawskie studio jeszcze niejednokrotnie sprezentuje nam produkt takiego kalibru, wciąż z gracją podnosząc poprzeczkę dla siebie oraz konkurentów.

Odpowiedz
4 miliony osób ma lepszego kompa niż ja.
Czy 643 artykuły na GE nie mówią same za siebie?

Najładniejsza laurka, jaką kiedykolwiek dostałem. Dzięki. (;

Odpowiedz
Pomyśl lepiej ile osób w samej Korei Północnej ma słabszego kompa od ciebie.
Odpowiedz
To może jeszcze Chris Avellone do nich dołączy, węsząc dla siebie okazję do rozwoju zawodowego?
Odpowiedz
Skrajne porównanie.
Czy 643 artykuły na GE nie mówią same za siebie?

Najładniejsza laurka, jaką kiedykolwiek dostałem. Dzięki. (;

Odpowiedz
Cieszy mnie z tego sukcesu i mam nadzieję, że jeszcze więcej dołączy do polowania Gra naprawdę świetna i Redzi zasługują na każdą złotówkę (i dolara i euro i novigradzką koronę ).

Oby tylko wytrzymali z tym przyjacielskim nastawieniem do graczy i dlc to może inne firmy growe podpatrzą (mogę pomarzyć, nie? )
Odpowiedz
← Nowości

[Wiedźmin 3: Dziki Gon] Na polowanie wyruszyło już 4 miliony Wiedźminów - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!
Wczytywanie...