Do premiery coraz bliżej, więc warto założyć ten temat. Gra zapowiada sie naprawdę bardzo ciekawie. Rewolucyjny w tym gatunku system walki należy chyba do najbardziej interesujących aspektów AoC. Jednak mam pewne wątpliwości co do niego. O ile z potworami raczej nie będzie problemu to duele i ogólnie PVP staje u mnie pod znakiem zapytania. Dwie postacie robiące combosy po prostu nie mieszczą mi się w głowie. A raidy? Uch... wolę o tym nie myśleć. Lecz, jeśli Funcom tego nie zepsuje, to wierzę, że AoC ma szansę dogonić WoW'a (przegonić raczej nie) lub przynajmniej GW.
Screeny naprawdę prezentują się smakowicie. No, ale screeny to screeny. Retusz tu i tam... Trzeba poczekać do października.
Naprawdę przeraziła mnie wiadomość o abonamencie. Szykowałem się nawet do kupna tej gry, ale ta sprawa raczej rozwiała moje marzenia. Swoją kasę wolę wydać na coś innego, a rodzice raczej nie będą zbyt chętni pokrywać comiesięcznych opłat za grę komputerową. A szkoda, bo jestem pewien, że warto...
Screeny naprawdę prezentują się smakowicie. No, ale screeny to screeny. Retusz tu i tam... Trzeba poczekać do października.
Naprawdę przeraziła mnie wiadomość o abonamencie. Szykowałem się nawet do kupna tej gry, ale ta sprawa raczej rozwiała moje marzenia. Swoją kasę wolę wydać na coś innego, a rodzice raczej nie będą zbyt chętni pokrywać comiesięcznych opłat za grę komputerową. A szkoda, bo jestem pewien, że warto...