"Kajko i Kokosz. Szkoła Latania" na Game Exe!

kajko i kokosz. szkoła latania

W ostatnim czasie na łamach Game Exe mamy istny wysyp recenzji słuchowisk. Jeśli coś wam umknęło, warto wspomnieć, że pojawił się już pełnoprawny dział dotyczący tej tematyki, gdzie serdecznie zapraszamy! A skoro już o tym mowa, mamy dla was coś nowego – wrażenia po odsłuchaniu "Kajko i Kokosz. Szkoła Latania". Sprawdźcie, czy warto zainteresować się tym produketem.

Zawsze ciągnie mnie do wszelkich produkcji, które – wydawałoby się – są skierowane głównie dla dzieci, a przynajmniej tak twierdzi zdecydowana większość ankietowanych. Tym razem było podobnie. Miałem możliwość przesłuchania i zrecenzowania wydanego przez studio Sound Tropez słuchowiska "Kajko i Kokosz. Szkoła Latania" autorstwa Janusza Christy, więc bez dłuższego zastanowienia przystąpiłem do słuchania. Nagle do pokoju, w którym zanurzałem się w napływający ze słuchawek dźwięk, wpadł mój ojciec, i uzyskawszy odpowiedź na pytanie "co słuchasz?", zasugerował mi, że "czas wreszcie dorosnąć", i wyszedł. Nie zwracając na opisaną powyżej sytuację większej uwagi, powróciłem za góry, za lasy, gdzieś tak na oko pośrodku świata, który, jak wiadomo, jest płaski...

Czytaj dalej...

Odpowiedz
← Nowości

"Kajko i Kokosz. Szkoła Latania" na Game Exe! - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!
Wczytywanie...