Klany z Krainy Grabdera - link do moda
Wymagania - NWN 1 Diamentowa Edycja z patchem 1.69
O module:
- W miarę bogaty dialogowo (toolset mi naliczył ponad 103k słów w rozmowach)
- Długi (zapewnia 10h gry)
- Do gry single player
- Duży świat (około 180 obszarów)
- Ok 50 zadań do wykonania przez gracza
- Starałem się by był daleki od h&s, ale nie mi oceniać jak wyszło
Krótkie nawiązanie do fabuły:
Kraina Grabdera - miejsce, w którym zawsze rządził lód. Lód i śnieg, oraz istoty z niego stworzone. Nadeszły jednak czasy, kiedy wydaje się, że sytuacja przedstawia się tak jak w reszcie krain na świecie. Rządzą rasy humanoidów - takie jak elfy, orkowie, czy też ludzie, do których nadciąga widmo zbliżającej się wojny. Czy w świetle wewnętrznych konfliktów uda im się obronić przed straszliwym ciosem wymierzonym przez cienie przeszłości?
Zapraszam do grania i opiniowania, a nuż zbierze się tyle propozycji poprawek, że za jakiś czas wyjdzie wersja poprawiona. Oczywiście liczę, że ta jest na tyle dobra, że będzie się podobać i proponowane poprawki będą kosmetyczne, ale jak znam życie to raczej już sfera marzeń
Screeny z gry i edytora:
Wymagania - NWN 1 Diamentowa Edycja z patchem 1.69
O module:
- W miarę bogaty dialogowo (toolset mi naliczył ponad 103k słów w rozmowach)
- Długi (zapewnia 10h gry)
- Do gry single player
- Duży świat (około 180 obszarów)
- Ok 50 zadań do wykonania przez gracza
- Starałem się by był daleki od h&s, ale nie mi oceniać jak wyszło
Krótkie nawiązanie do fabuły:
Kraina Grabdera - miejsce, w którym zawsze rządził lód. Lód i śnieg, oraz istoty z niego stworzone. Nadeszły jednak czasy, kiedy wydaje się, że sytuacja przedstawia się tak jak w reszcie krain na świecie. Rządzą rasy humanoidów - takie jak elfy, orkowie, czy też ludzie, do których nadciąga widmo zbliżającej się wojny. Czy w świetle wewnętrznych konfliktów uda im się obronić przed straszliwym ciosem wymierzonym przez cienie przeszłości?
Zapraszam do grania i opiniowania, a nuż zbierze się tyle propozycji poprawek, że za jakiś czas wyjdzie wersja poprawiona. Oczywiście liczę, że ta jest na tyle dobra, że będzie się podobać i proponowane poprawki będą kosmetyczne, ale jak znam życie to raczej już sfera marzeń
Screeny z gry i edytora: