Cytat
Złota i ksiacia deadr też??
Bez obrazy, ale to lamuchy :wink:
Cytat
I co z tego? Nikt nie ma tyle kasy, zeby kupic zwykly ebonowy miecz...
a ile to kosztuje ten ebonowy miecz... bo ja zaryzykował bym stwierdzenie że mam tyle kasy XD
Hmm... w sumie nie słyszałem o tej katanie... ale nie omiszkam jeszcze dzisiaj sprawdzić statystyki onej broni... zaintrygowaliście mnie XD
A co do Bloodmoona... jest co prawda nieco trudniejszy niż podstawka, ale i tak nie nastręcza żadnych problemów... W sumie przychodzą mi do głowy tylko 2 miejsca gdzie można zginąć - w sali tronowej i w komnacie Almelexii, ale obie lokacje pochodza z Tribunala.
Co do deadrycznego toporka - najlepszą jgo wersją jest ta z przywołania. Nie wiem na jakiej zasadzie to działa, ale czasami przywołane przedmioty zostają nam w ekwipunku... i w taki właśnie sposób mamy nic nie ważączy deadryczny topór/łuk/miecz o zwiekszonej wytrzymałości (jak mnie pamięć nie myli)... masakra...
A co do enchantingu broni - chyba jedym rozsądnym zaklęciem jest absorbcja zycia... niestety nie przypominam sobie, aby udało mi się tego czaru nauczyć, co jest równoznaczne że nie umagiczniłem broni w taki sposób.
AldaronDeadryczna dai katana i miecz dwóręczny są tak samo silne ale dai katana jest lżejsza ... chyba o 20 pnd. ale sądząc po podanej przez ciebie masie to właśnie ten miecz zakląłes.