a co do tego kanarkowego diamentu to ten miecz zadaje takie obrażenia jak "Ostrze Shandry"?
[NWN2] Fajne przedmiotki
No i pogrzebałem trochę w NWN2(podstawka) i jedyne co znalazłem to szelmowskie ostrze ale ono miało +3 ,broni + 5 nie widziałem ani pasu +8 do siły...poza tym wykuć mieczyk jestem w stanie naprawdę w miare szybko w grze ok 2 aktu gdzie nie ma jeszcze zbyt dobrych broni..więc przechodząc do meritum chyba warto się czasem jednak pobawić w tworzenie własnej broni zwlaszcza że wyglad tej broni i pancerza nadajesz samemu a to chyba duży plus dla estetów;)
A mnie dręczą bronie jak rapiery, ciekawe jaka wyjdzie mieszanka z diamentu błękitnego, promiennej esencji mocy
i promiennej esencji powietrza.
Wykonanie 1 forma rapiera oraz sztaba mirthalu, ew srebro alchemiczne. Procedura znana, tak mnie mąci, że chyba siądę i sprawdzę to
i promiennej esencji powietrza.
Wykonanie 1 forma rapiera oraz sztaba mirthalu, ew srebro alchemiczne. Procedura znana, tak mnie mąci, że chyba siądę i sprawdzę to
Ja zrobiłem sobie z Alchemicznego Srebra rapier Khelgarem. Później Sandem zaklnąłem go do +5 od razu takim rapierem robiłem zadymy swoim szermierzem dorzuciłem jeszcze efekt ostrość zwiększa TK. I co wy na taką broń?