droga_miecza

[GII] Paladyn i Mag w jednym

Siemka !! Mogę być magiem i od razu paladynem ?? chodzi mi o zostanie paladynem który ma już np 5 krąg magii,mogę tak zrobić ?? A,i jeszcze coś-nie podawać kodów !! ja wiem jak to zrobić kodami ale wolałbym to zrobić BEZ kodów .. wiadomo oczywiście że trzeba najpierw zostać strażnikiem,dobrze by było strażnikiem np 1 kręgu magii..zresztą wiecie na co macie odpowiedzieć(paladyn i mag w jednym )
Z tego co wiem, to nie można być paladynem z kręgiem magii wyższym niż 0

Nie można też łączyć gildii


'Jeżeli płaczesz nad tym, że w twoim życiu słońce zapadło za horyzontem, łzy przeszkodzą ci dostrzec piękno gwiazd.'
Niestety ziomek, tak się nie da. Jest się albo Paladynem, albo Magiem Ognia. To nie Oblivion ani Morrowind, gdzie możesz być zabójcą i żołnierzem jednocześnie. Do tego twój post jest pisany wbrew wszelkim zasadom interpunkcji i ortografii.

Temat zamykam.
← Gothic
Wczytywanie...