[GII:NK] Magowie

Jak zostać magiem wody ?? Wiem że sie da bo w moim poradniku pisze jakie są dodatkowe gildie które dodał dodatek Noc Kruka,były tam zapisane gildie : Magowie Wody,Piraci,Bandyci,Wodny Krąg.Więc da sie zostać magiem wody ale jak ?? Jak zostać magiem wody ??
Odpowiedz
Niestety nie do sie dołączyć do magów wody.
Odpowiedz

Użytkownik Dark dnia Fri, 04 May 2007 - 15:00 napisał

Niestety nie do sie dołączyć do magów wody.

[post="62036"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]



Dokładnie. W poradniku zapisali jako nową Gildie Magów Wody, ponieważ są oni sobie sami jako gildia, tylko niestety przyłączyć się do nich nie da. Za co obraziłem się na zespół tworzący dodatek ...
Odpowiedz
To prawda , nieda sie dołączyc Ale do Kręgu Wody moża co niejest takie złe
Odpowiedz
chyba jest kod na zbroje magow wody ale nie jestem pewien gdzies na glownej stronie w kodach bedzie
Odpowiedz
Panuje tutaj taka niepisana zasada, że NIE mówimy o kodach, gdyż każdy szanujący się gracz wie, że kody są złee . A już tym bardziej nie radzimy innym użytkownikom aby używali kodów.

Poza tym posiadanie zbroi magów wody nie oznacza od razu, że jesteśmy jednym z nich .


Odpowiedz
Wiecie co ? Dalbym sobie reke obciac ze jak pierwszy raz przechodzilem Noc Kruka ( bylo to daaaawno:)) to rozmawiajac z Saturasem mialem opcje "Chcialbym zostac Magiem Wody".
Nie zapytalem sie o to bo Nie chcialem byc wtedy magiem.
Ale faktycznie wiecej tej mozliwosci nie mialem, A przechodizlem NK ze 4 razy.

Nie wiem moze Saturas by mnie splawil

Na oryginalnym opakowaniu NK Bezio jest w szacie Maga Wody. Wiem ze to nie musi nic znaczyc.
Mi sie jednak wydaje ze jest taka mozliwosc.
Odpowiedz

Cytat

Mi sie jednak wydaje ze jest taka mozliwosc.

A ja myślę, że nie ma takiej możliwości.

Cytat

Nie wiem moze Saturas by mnie splawil

A ja myślę, że dokładnie tak.
Czy 643 artykuły na GE nie mówią same za siebie?


Najładniejsza laurka, jaką kiedykolwiek dostałem. Dzięki. (;

Odpowiedz
Hmm... Fakt że nie masz Gildii "Mag Ognia" tylko "Mag" według mnie potwierdza ze magiem Wody nie da się zostać - w G1 był "Mag Ognia" i się dało
Odpowiedz
Zostajesz magiem wody ale bez wpisu i zbroi, ot cała filozofia. To tak jak z piratami, wodnym kręgiem i bandytami, nie masz wpisu. A zostajesz magiem bo Saturas po złączeniu amuletu mówi coś w stylu "jako nowy członek naszego bractwa masz prawo to zrobić" czy coś tak.
Cytując moją babcię: sralis mazgalis rewerendus duptus
Odpowiedz
Jakby się zostawało to by była przysięga - a tam chodzi o wodny krąg
Odpowiedz
W wodnym kręgu jesteś wcześniej, i jakby nie patrzeć pozwala ci na to przy oddaniu ornamentu. Poza tym "do nas" brzmi głupio zważywszy że są tam sami magowie wody a nikt z kręgu. Saturas nie mówi do nas a do wodnego kręgu itp, jest subtelna różnica.
Cytując moją babcię: sralis mazgalis rewerendus duptus
Odpowiedz
Ale przysięgi nie podważysz - u magów ognia jest
Odpowiedz
Ani mi to w głowie, ot inaczej to interpretujemy.
Cytując moją babcię: sralis mazgalis rewerendus duptus
Odpowiedz
Magiem Wody zostać nie można, można jedynie należeć do wodnego kręgu, który jest odpowiednikiem paladynów służących dla magów ognia. Zresztą zostając magiem ognia w G2 czy G2NK i tak w profesji mamy wpisany tylko mag bez podziału na kręgi
Odpowiedz
A ja właśnie przechodzę G2:NK jak znajdę, że można to dam wam znać ;p Chociaż jak pierwszy raz gadałem z Saturasem to chciał mnie do piachu wysłać...
Odpowiedz
← Gothic

Magowie - Odpowiedź

Wczytywanie...