A ja teraz przechodze FT. Juz przy 16 misji jestem. Co mnie zdziwilo w tej grze przydaje sie charyzma! Duzo szybciej mozna dostac ladny ekwipunek i lepszych rekrutow. AAA, i na 14 poziomie jest zajebisty profit o nazwie Laska BoskaDivine Intervention, ktory daje profity co dwa poziomy, dzieki czemu mozna zrobic naprawde zajebista postac.
[FT] Charyzma w FT niepotrzebna?
Racja charyzma w FT jest bardzo potrzzebna , bo w sklepach tansze cenki sa oraz lepszy osprzet i rekruci . Np z postacia co niema praktycznie charyzmy niemozna brac psow albo mozna miec tylko 1dnego robota ( i to z denia cienkiego ) Gre pshelzlem tak jak kazdego fallouta to wiem
Nie tylko ze względu na divine favour się przydaje - daje również super perka Leader: +1AG, +5AC, +10 do rzutów dla wszystkich kompanów w okolicy (nie dla siebie) - co jeśli dodamy fakt, że sporo kompanów ma nieparzystą zręczność daje bardziej niż wymierne korzyści
Poza tym wpływ na Barter - nie wiem jak bym sobie poradził bez bartera, skoro na końcu prawie całą kasę wydałem na pancerze wspomagane. Boję się, że bez niego ostatnie 3-4 misje byłyby o wiele trudniejsze.
Poza tym wpływ na Barter - nie wiem jak bym sobie poradził bez bartera, skoro na końcu prawie całą kasę wydałem na pancerze wspomagane. Boję się, że bez niego ostatnie 3-4 misje byłyby o wiele trudniejsze.