Gość_karo*
Projekt wiem gdzie jest i wiem gdzie jest jedna katane
w mora sul znajdziesz swojego kolege z poprzednich czesci niepamietam jak sie nazywal i on ja wlasnie ma aby ja zdobyc musicie zostac mistrzem areny alezaciagnac go w jakies miejsce i z palki:D
Zas projekt znajdziecie w ben sali u kowala sell go za 20k
Gość_Gość*
Ja znalazłem jedną katane w skrzyni (trzeba ich otworzyć określoną ilość nie ważne gdzie tylko ile, np. to 26-szusta otwarta skrzynia i katana tam jest)
Drugiej nie mogłem znaleść, ale gdy doszłem do mora sul i wygrałem na arenie z Angarem to wygrałem kziężycoe ostrze oraz po rozmowie z pokonanym Angarem dostałem od niego drugą w gothicu katane (tak poprostu).Radze spróbować!
Gość_piotr*
ja wiem gdzie jest przepis na mistrzowski miecz w miesicie gdzie jest znak kowadła tam kowal asasyn kowal ma na sprzedarz
Arcymag
Ilość postów: 450
Klasa: Drow
Chodzi ci o Klan Młota? Nie ma tam żadnego asasyna?
Arcymag
Ilość postów: 450
Klasa: Drow
A ja tak sobie gram, gram, szukam... I nagle znalazłem katanę niedaleko grobowca Horan-Ho. Po prawej stronie patrząc od wyjścia. (Jeśli nie wiesz, gdzie to, poszukaj zadań z Magami Wody.)
Gość_Ja robot*
Ej ludzie nie wierzę. Tyle lat gothica i nadal nikt nie napisał że jedna katana jest w szkrzyni, można sobie sprawdzić w której, a drugą katanę podnosi się po kimś na arenie. Wydaje mi się że angar puszcza katanę ale pewności nie mam. Trzeba kogoś pobić.
Gość_aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa*
Jedna Katana leży niedaleko grobowca Haran Ho, a drugą znalazłem w ciężkiej skrzyni