Heh.. Ja mam nadzieje, że Gothic 4 wyjdzie. Napewno nie szybko, ale powinni zrobić, bo jakby nie było, jest wypaśną gierką.
A co do rozmyślania, to chciałbym żeby w G4 wszystko działo się na nowym kontynencie lub na tych Nieznanych Krainach. Nowy wątek hmmm... Już może dość tych orków, jakiś nowy nieznany wróg, całkiem inna rasa. Bo tymi orkami się żygać już chce. Orki mogłyby zostać i być w jednym dużym mieście, gdzie orki są niewolnikami xD ludzi.
W G4 żeby nie był nudny powinno znaleść się coś całkiem nowego, tak jak mówie, nowa rasa wroga, różne dziwaczne stwory
, a i dobrze by było gdyby jakiś transport wymyślili
Koń, powóz. Nowy bóg, potężniejszy od poprzednich:] , odmienne kultury, żeby grało się z ciekawością
Grafike w g4, mogliby nie ulepszać i zostawić nawet taką jak w G3 bo na full detalach jest ładna.
I coś zrobić z tymi wymaganiami... Bo nie każdy ma kompa z kosmosu
Ale póki co, to po co rozmyslać, zapewne wcześniej będzie dodatek do G3, niż G4.
To wszystko od nich zależy, jak im się będzie ta gra sprzedawała.
Jak narazie przechodze g3 juz kończe, tylko mam problem bo nie wiem czemu Assasyni mnie atakują jak podbiłem im tylko 2 miasta, no i rozwaliłem orków w pobliżu świątyń
Ciekawe czy gdybym zdobył u asasynów 75% reputacji, czy by mnie nadal chcieli zabić i złożyć w ofierze Beliara
Pozdrawiam fanów Gothica