Jak Wam się podoba druga odsłona RTS-a w świecie LotR?? Ja uważam, że to obecnie najlepszy RTS w jaki grałem (wcześniej był nim Warhammer 40k).
Bitwa o Śródziemie 2
Powiem tak jedynka też mnie ni zachwyciła. W40k napewno nie jest gorsza od BoŚ 2, ale klimat Tolkiena bardziej mi odpowiada. Oczywiście nienaganna grafika, ciekawe kampanie itd.
Pierwsza Bitwa o Śródziemie miała zadatki na wielki hit, a wyszła tylko dosyć średnia gierka Z tego co pamiętam najbardziej raziło mnie w niej skandalicznie mała ilość jednostek i nudna kampania. Poza tym brakowało jej tego czegoś co przyciąga do monitora.
Poprawiono jakoś te elementy ? Chętnie bym się dowiedział jak w kolejnej odsłonie twórcy poradzili sobie z tymi niedogodnościami
PS. No i ta cena... Stosunkowo dawno odbyła się premiera tej części, a nadal kosztuje 159,99 zł. Skandal rzekłbym.
Poprawiono jakoś te elementy ? Chętnie bym się dowiedział jak w kolejnej odsłonie twórcy poradzili sobie z tymi niedogodnościami
PS. No i ta cena... Stosunkowo dawno odbyła się premiera tej części, a nadal kosztuje 159,99 zł. Skandal rzekłbym.
Bitwa o Śródziemie 2 kosztuje 69.90 zł w empiku. Chcę powiedzieć, że napisałem o tym, że BoŚ2 od W40k lepsza nie jest tylko klimat LotR'a bardziej mi odpowiada, a to już sprawa gustu.