Krasnoludzki weteran
Ilość postów: 2320
Klasa: Krasnolud
W Neverwinter, w dzielnicy Czarnystaw odbywa się konkurs bardów, aby wygrać należy powtórzyć za mistrzem Cainem 4 melodie, ale nie mogę sobie poradzić z czwartą. Jeżeli ktoś byłby tak dobry i napisał, które struny szarpnąć...
Dzisiaj podzielę się z wami opowieścią o hipokryzji, kłamstwach i małych dzieciach.
Jak wszyscy dobrze wiedzą, nam Szajt został wykopsany z gry. I pewnego pięknego dnia, dostałem na forum taką oto wiadomość:
Cytat
Po namyśle uznałem, że dobrze zrobiłeś usuwając mnie. I to dla mnie samego. Chociaż szkoda mi konta, które tak długo pielęgnowałem, to przynajmniej już nie ryzykuję uzależnienia od zabawy oraz kontaktu z niektórymi idiotami. A więc dzięki, Rang.
Pozdrawiam.
Szajt! Z twoich ciągłych powrotów wnioskuję, że jednak skasowałem cię zbyt późno i uzależnienie jednak się rozwinęło. Zatem nie dziękuj mi, bo zawiodłem... Ale postaram się jak mogę, byś pozostał na odwyku, chociaż tak mogę ci jeszcze pomóc...
Krasnoludzki weteran
Ilość postów: 2320
Klasa: Krasnolud
Dziękuję bardzo. Wiesz może jeszcze, jaki dowcip jest najlepszy?
Dzisiaj podzielę się z wami opowieścią o hipokryzji, kłamstwach i małych dzieciach.
Jak wszyscy dobrze wiedzą, nam Szajt został wykopsany z gry. I pewnego pięknego dnia, dostałem na forum taką oto wiadomość:
Cytat
Po namyśle uznałem, że dobrze zrobiłeś usuwając mnie. I to dla mnie samego. Chociaż szkoda mi konta, które tak długo pielęgnowałem, to przynajmniej już nie ryzykuję uzależnienia od zabawy oraz kontaktu z niektórymi idiotami. A więc dzięki, Rang.
Pozdrawiam.
Szajt! Z twoich ciągłych powrotów wnioskuję, że jednak skasowałem cię zbyt późno i uzależnienie jednak się rozwinęło. Zatem nie dziękuj mi, bo zawiodłem... Ale postaram się jak mogę, byś pozostał na odwyku, chociaż tak mogę ci jeszcze pomóc...
Czarownik
Ilość postów: 463
Klasa: Czarownik
Może masz za starą wersję lub zainstalowałeś dodatek i przez to nie działa.
BLEACH
Polecam do obejrzenia.
Gość_Lafantej*
A wogóle da sie go pokonać? Zawsze gdy zaczynam łapać coś w tych melodyjkach pisze mi, że zapomniał utworu.
Gość_Lafantej*
Acha! Bo ja wojem gram, ale już i tak jestem w twierdzy Króla Cieni. Tak czy siak dzięki!