Zapraszamy do zapoznania się z artykułem "Wywiad z Marcinem Momotem z CD Projekt RED", znajdującym się w dziale "Wiedźmin 3: Dziki Gon". Komentuj, dyskutuj, dziel się z innymi swoim zdaniem!
[Wiedźmin 3: Dziki Gon] Wywiad z Marcinem Momotem z CD Projekt RED
Wiesław z brodą...
Porażka
Sam z siebie gry bym nie kupił, ale kumpel ją kupi tuż po premierze i... Zobacze jak bardzo żle będzie.
Porażka
Sam z siebie gry bym nie kupił, ale kumpel ją kupi tuż po premierze i... Zobacze jak bardzo żle będzie.
Chyba nie oceniasz "Dzikiego Gonu" jedynie po tym, że Geralt będzie miał brodę? To ma być tylko oznaka jego dojrzałości, to już facet z doświadczeniem, który wiele przeszedł - poczynając od wydarzeń z sagi a kończąc na tych z gier komputerowych. Zresztą, broda będzie, z tego co Courun wyczytał w CD Action, opcjonalna, czyli można ją zgolić Zaś "Dziki Gon" na razie zapowiada się bardzo dobrze. Nie widzę powodów, aby marudzić, no poza tymi olbrzymimi obietnicami, które jak się zderzą z rzeczywistością, to może powstać drugi Titanic Można obawiać się również wymagań, ale w sumie nie powinno być tak źle, jak to stwierdziłeś. A na pewno już za wcześnie jest, aby tak sądzić. Warto także wspomnieć, że - co było wspomniane w wywiadzie - wśród twórców też są fani książek A. Sapkowskiego, którzy nie pozwolą na kontrowersje względem oryginału. Dlatego między innymi trwają debaty na temat walki na koniu
Jak można zgolić to gut .
Ale i tak bym nie kupił bo by mnie nie było stać zabardzo raczej, a poza tym ,,kumpel ją kupi tuż po premierze", to się nie musze martwić.
Ale i tak bym nie kupił bo by mnie nie było stać zabardzo raczej, a poza tym ,,kumpel ją kupi tuż po premierze", to się nie musze martwić.