Centrum Oceny Avatarów
Gość_Forgotten*
Tar, nie przeginaj. Potrafię się śmiać ze wszystkiego, ale nie z makabrycznych żartów na temat kotów.
Kotek, a cóż innego? Bardzo ładne czarno-białe zdjęcie kotka, zawijającego łepek pod siebie.
I love it. It's SO cute.
[W oryginale miał jeszcze podpis w lolspeak'u: "I has a sad" ]
Cytat
BTW, co ty wogóle masz w avie?
Kotek, a cóż innego? Bardzo ładne czarno-białe zdjęcie kotka, zawijającego łepek pod siebie.
I love it. It's SO cute.
[W oryginale miał jeszcze podpis w lolspeak'u: "I has a sad" ]
Cytat
Tar, nie przeginaj. Potrafię się śmiać ze wszystkiego, ale nie z makabrycznych żartów na temat kotów.
Ktoś ci powiedział, że żartuję?
W podpisie powinno być:
"McDonalds - I'm lovin it"
Ależ oczywiśce, że tak.
[Dodano po chwili]
Jaka jest różnica między kotkiem a świniakiem? Nie przesadazaj i nie udawaj oburzenia.
[Dodano po chwili]
Jaka jest różnica między kotkiem a świniakiem? Nie przesadazaj i nie udawaj oburzenia.
A pozwolenie się Ati dostało, na użycie rysunku jako ava? XD
Tar, na początku nie załapałam o co chodzi z tym kiślem i ciastkami... okropny jesteś XD.
Enether i Taramelion - daj kochający się użytkownicy. Nawet nie wiecie jaką przyjemność mi sprawia czytanie waszych kąśliwych uwag XD. Gdzie moje cat fight?
Tar, na początku nie załapałam o co chodzi z tym kiślem i ciastkami... okropny jesteś XD.
Enether i Taramelion - daj kochający się użytkownicy. Nawet nie wiecie jaką przyjemność mi sprawia czytanie waszych kąśliwych uwag XD. Gdzie moje cat fight?
Tamten koci Czegevara był lepszy.
A ten kot co go teraz trzymasz był najarany zanim go zobaczyłem...
A ten kot co go teraz trzymasz był najarany zanim go zobaczyłem...
Nie lubię kotów.
Nikt nie pochwalił `mojego` olśniewającego avka.
Nikt nie pochwalił `mojego` olśniewającego avka.