Apropo... Uważam, że gdy Theoden miał na avatarze Aragorna, to fajniej wyglądał. Oczywiście nic nie narzucam, tobie też nie podobał się mój Al. xD
Centrum Oceny Avatarów
Dla mnie także Tokar to tylko Gladiator, bo choć były inne to nie zapłonąłem do nich miłością...
Użytkownik Ven'Diego dnia śro, 13 lut 2008 - 15:18 napisał
Nie słuchaj ich Tokar, nowy Image jest lepszejszy ;p
Taki świeży.
Taki świeży.
[post="107255"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Użytkownik Enether dnia śro, 13 lut 2008 - 15:20 napisał
Włacha... Maximus jest dobry, ale bohater jedynego sensownego serialu w Polsacie jest lepszy
[post="107257"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Zgadzam się z poprzednimi wypowiednikami
Użytkownik Miveda dnia śro, 13 lut 2008 - 18:02 napisał
Pan Tokar
[post="107275"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
forma grzecznościowa??
Użytkownik Pyjak dnia śro, 13 lut 2008 - 19:52 napisał
Btw jest tu jakiś dobry grafik, miałbym prośbę do niego/niej.
[post="107305"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
zgłoś się do tara
Tokar... ten kolo jest fe. Zmień nazat na glada. Ewentualnie odśwież go. Bardzo proszę. Bo jak patrzę na tego lalusia to mnie śmiech bierze... ;p
@aMorek
Jaki miałeś avek, że forumowicze przez dwie strony namawiali cię do jego zmiany?
@Tokar
Fajnie, ze zmieniłeśwystrój bo jużplanowałem atak skrytobójczy z wyczyszczeniem ci w końcu profilu . Powiedz mi skąd ja znam tego gościa w avku jeśli żadnych seriali nie oglądam od lat?
@Miveda
Echhh... Głowa cię nie boli dziewczyno?
Jaki miałeś avek, że forumowicze przez dwie strony namawiali cię do jego zmiany?
@Tokar
Fajnie, ze zmieniłeśwystrój bo jużplanowałem atak skrytobójczy z wyczyszczeniem ci w końcu profilu . Powiedz mi skąd ja znam tego gościa w avku jeśli żadnych seriali nie oglądam od lat?
@Miveda
Cytat
@Miveda
Nie wiem jak koleżanka... ale ja tego nie rozumiem...
Miveda ma całkiem przyjemny awatar...
Użytkownik aMorek dnia pon, 11 lut 2008 - 20:55 napisał
Apropo... Uważam, że gdy Theoden miał na avatarze Aragorna, to fajniej wyglądał. Oczywiście nic nie narzucam, tobie też nie podobał się mój Al. xD
[post="107023"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Mi też się podobał, ale Ziomek też sobie takiego ustawił i gdy widziałem jego posty myślałem, że to moje. Wkurzyłem się i ustawiłem innego. Teraz przynajmniej Ziomek jest zbanowany...
Teraz masz ładny av aMorek( wczoraj było twoje święto )