Eh, nie zarzekaj Kyiuku na avka aMorka jak sam masz dziwnego. Trochę mały, na czarnym tle, często go zmieniasz z Maga Wody na Maga Ognia (xD). Pierwszy Twój avatar był lepszy od tego ludzika, co masz teraz. Może znowu zmienisz na Gandalfa z AK-47?(Atis miała kiedyś taką sygnaturę)
Użytkownik aMorek dnia pią, 08 lut 2008 - 15:27 napisał
Smith, przyzwyczaiłem się do twojego poprzedniego ava, ale ten też jest niczego sobie.
[post="106578"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Chodzi o poprzedniego krasnala?
Był w forumowej galerii avków...
Dodany przeze mnie napis "Darnok Smith" to moja graficzna porażka... przez niego jakoś mi się cały av rozmył, a i tak go słabo widać.
Alphones Elric... myślałam, że chociaż tutaj, na tym forum/serwisie, uwolnię się od japońskiej szmiry do potęgi. Proszę, zmień ten avatar aMorku. BŁAGAM.
Alphones Elric... myślałam, że chociaż tutaj, na tym forum/serwisie, uwolnię się od japońskiej szmiry do potęgi. Proszę, zmień ten avatar aMorku. BŁAGAM.
O, lol! Co wy macie do tej mangi? Nie rozumiem tego. ; P Zresztą, zawsze miałem coś z anime, a jakoś się nie czepialiście... ><
Użytkownik aMorek dnia pią, 08 lut 2008 - 20:56 napisał
I to dużo... ; )
O, lol! Co wy macie do tej mangi? Nie rozumiem tego. ; P Zresztą, zawsze miałem coś z anime, a jakoś się nie czepialiście... ><
[post="106634"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Ten jest głupi (bez obrazy), bo to jakiś dziwny, szary, gruby, zakuty w zbroję potwór, który się zarumienił. Poprzednie były ładnie rysowane i tło było fajne. Zmień avatara na jakiegoś rzemieślnika . W końcu to twoja wybrana klasa(albo raczej praca ). Darnok Smith też ma na avku krasnoluda i jest krasnoludem.