jeśli gra się spodoba, twórcy na tym zarobia to pewnie tak chyba że to juz powstaje zakonczenie całej tej przygody, bo cos mi się wydaje że w trojce przyczynimy się do wygrania wojny z orkami
jak dla mnie, pozostaje jeszcze wojna bogow, w koncu jestesmy wybrancem innosa... z tego mozna by zrobic fabule G4, innos obdarza nas boska moca, i idziemy do beliara... pozniej przychodzi adanos, interweniuje i jak odchodzi juz nikogo nie ma :roll:
Użytkownik vrekk dnia Feb 17 2005, 07:37 AM napisał
a ja slyszalem ze maja byc magowie ognia, wody, wiatru czy powietrza [nie pametam; biali] oraz magowie ziemi [brazowi]
??!!??
Nie wiem czy grałeś w jakiegokolwiek gothica wcześniej, ale Skoro bogów jest trzech to magów mogą być tylko 3 rodzaje(Wody, Ognia, Czarni magowie/Guru ale to była sekta)
A moim największym marzeniem jest to rzeby nieprzesadzić ze szczegółowoscią bo kiedy chodzimy po jakimś domku ico chwila wyślwietla nam sie podpis(kubnek, widelec, nuż, miseczka, obraz) to strasznie denerwujące - po co nam brać sprzęty domowe?.
Hehe. Przypomina się Morrowind i zapierduchy drogich naczyń. Później sklep i kasa. Taaaak, tak się właśnie zarabiało pierwsze pieniądze. Pomińmy fakt, że później nie było już co z nimi robić. I to jest chyba bolączka wszystkich cRPG'ów. A marzenia? ... Żeby mi chodził ;p. I mogłoby być więcej przedmiotów, bo pod tym wzgledem Gothici wypadają słabiutko.
Łowca ma rację, chociaż w Morrku to nie przeszkadzało. Marzenie mam też takie jak Rince, aby mi szedł. A jako iż nie żyję marzeniami to może coś innego. Chciałbym aby smoki były o niebo lepsze niżeli w G2. Chodzi o wygląd, siłe i nie tylko są złe i trzeba je tępić...Może znajdzie się jakiś smok-przyjaciel? A latanie na nim było by fajne. Tak samo jak bylo w pewnej, starej grze. Darkan: Coś tam. Fajnie sie latało:]