[Guild Wars 2] Recenzja

Zapraszamy do zapoznania się z recenzją gry "Guild Wars 2"!

Oto moja historia "Guild Wars 2" od początku postawiło sobie za cel skupienie się na graczu. Nie bez powodu zaraz po stworzeniu postaci w intrze padają słowa "this is my story". Podobnie jak swój poprzednik, "Guild Wars 2" nigdy nie było projektowane jako gra, która ma zrewolucjonizować gry MMO. GW2 zostało stworzone w sposób, który pokazuje najlepsze cechy MMO jako gatunku.... Czytaj dalej!

Komentuj, dyskutuj, dziel się z innymi swoim zdaniem!

Odpowiedz
Mam pytanie, zapewne trochę głupie ale czy gra jest spolszczona?
Odpowiedz
Nie, nie jest.

Sygnaturowy elementarz gifów awaryjnych - używać tylko w ekstremalnych przypadkach:

SPOILER

Jak masz w poście kaczeńcowyˆ dopisek, istnieje duża szansa, że jest on mojego autorstwa.

Odpowiedz
To kiepawo bo recenzja zachecila mnie do kupna ale jakos w grach lubie ojczysty jezyk. :-)
Odpowiedz
Podejrzewam, że w końcu i dwójkę spolszczą - pierwsza część też nie była przetłumaczona na nasz język od razu.

Sygnaturowy elementarz gifów awaryjnych - używać tylko w ekstremalnych przypadkach:

SPOILER

Jak masz w poście kaczeńcowyˆ dopisek, istnieje duża szansa, że jest on mojego autorstwa.

Odpowiedz
A tak po prawdzie to spokojnie można w to grać ignorując dialogi Fakt, że traci się wtedy wieeelee ze klimatu gry. Ja też nie przepadam za niespolszczonymi grami, ale w takim MMO jak w każdym angielski jest prędzej czy później potrzebny i ja tak np swój mocno podszkoliłam
Odpowiedz
← Artykuły

[Guild Wars 2] Recenzja - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!
Wczytywanie...