Gość_qwertyl*
                        Jak w temacie - dla Kagaina oczywiscie. Dzieki za pomoc...                    

Cytat

, poza tym wiem że w modzie z wieżą jakiegoś krasnoluda nazwa jakoś na D... (dawno grałem nie mam gry już na kompie i nie chce mi się szukać więc nie powiem dokładniej
 , poza tym wiem że w modzie z wieżą jakiegoś krasnoluda nazwa jakoś na D... (dawno grałem nie mam gry już na kompie i nie chce mi się szukać więc nie powiem dokładniej  ) ma ten hełmu najważniejszy przeciwnik w wieży jak pojawi się na parterze wieży będzie go miał.
 ) ma ten hełmu najważniejszy przeciwnik w wieży jak pojawi się na parterze wieży będzie go miał.  Właściwie od razu się teleportuje więc nie używając kodu nie zdobędziesz go
  Właściwie od razu się teleportuje więc nie używając kodu nie zdobędziesz go  .
 . 
                                                    Cytat

Cytat
 , mam jakiś mod i ten dodatek więc nie wiedziałem skąd ta wieża. Zabicie go graniczy z cudem (u góry) miałem bardzo dobrą drużynę i mi się to nie udało.
 , mam jakiś mod i ten dodatek więc nie wiedziałem skąd ta wieża. Zabicie go graniczy z cudem (u góry) miałem bardzo dobrą drużynę i mi się to nie udało.                     
                                                     ) i też nie dałem rady
 ) i też nie dałem rady  , poza tym byli bardzo szybcy
 , poza tym byli bardzo szybcy  . Wydaje mi się że trzeba by było potraktować go kilkoma magami
 . Wydaje mi się że trzeba by było potraktować go kilkoma magami  na wysokim poziomie z bardzo ofensywnymi czarami, ja mam za słabych magów, więc nie dałem rady.
  na wysokim poziomie z bardzo ofensywnymi czarami, ja mam za słabych magów, więc nie dałem rady.