Licz
Ilość postów: 2868
Klasa: Nekromanta
Mnie osobiście przypadła do gustu rasa taurenów, głównie dlatego, że grałem Druidem, a w tym przypadku tauren spisywał się najlepiej.
Matuzalem
Ilość postów: 9483
Klasa: Wampir
Z tego co mi wiadomo, to pandy będą dostępne dla obu frakcji.
Rabuś
Ilość postów: 12
Klasa: Złodziej
Nie no chyba aż takiej kichy nie zrobią no chyba że pójdą na łatwiznę bo nie mają pomysłu na rasę dla przymierza...
W sumie to jaką rasę teraz mogli by dodać?
Patrząc pod kontem warcrafta nagi ewentualnie ale musieli by je trochę zmienić(urozmaicić wygląd no i zrobić je bardziej humanoidalne).
Jakieś inne sugestie ?
Czempion Chwały
Ilość postów: 2898
Klasa: Rycerz
Nocne elfy, absolutnie najciekawsze z mojego punktu widzenia.
Pandy będą na 99.9% dla obu frakcji. Raczej nie ma za wielu grywalnych innych ras. Skoro w ogóle dano możliwość grania rycerzami śmierci, czy paladynami dla hordy, to czemu nie jakaś rasa dla obu frakcji? Generalnie powinni pójść krok dalej i wraz z nowym kontynentem wykonać nową frakcję i kilka nowych ras. To byłby dopiero szał. ; ) No ale... ; )
Matuzalem
Ilość postów: 9483
Klasa: Wampir
W ogóle sobie nie wyobrażam pandy-rycerza śmierci, ale podobnie miałem z taurenem-rycerzem śmierci, co wygląda komicznie.
Rabuś
Ilość postów: 12
Klasa: Złodziej
Jeżeli o mnie chodzi to udead i krowa jak dla mnie najlepiej z animowane rasy.
Ilość postów: 10
Ja w w3 grałem elfami , zawsze podobali mi się łucznicy
Ilość postów: 10
Na razie z tego co widze najpopularniejszy jest wspomniany nocny elf, krasnolud i tauren. najmniej jest umarlaków i trolli
Ilość postów: 9
Tauren jest odpowiedzią na wszystkie z nich.
Tyle że myślę, że orki dostają + x% z toporami, czy coś w tym rodzaju.
Tak więc w bardzo ograniczonej sytuacji, gdy obaj używali topora, Ork byłby nieco lepszy.
Ale Tauren nadal wyglądałby DUŻO fajniej, przez 100% czasu.
[Dodano po 2 tygodniach i 3 dniach]
ludzie
Dystrybucja postaci World of Warcraft w Stanach Zjednoczonych i UE jest bardzo podobna.Od 2019, ludzie byli najbardziej popularną rasą, po wybraniu przez ogółem 14.4 procent wszystkich amerykańskich graczy w sferze, podczas gdy dla 15 procent całej populacji w UE.
[Dodano po 2 minutach i 4 sekundach]
ludzie
Dystrybucja postaci World of Warcraft w Stanach Zjednoczonych i UE jest bardzo podobna.Od 2019, ludzie byli najbardziej popularną rasą, po wybraniu przez ogółem 14.4 procent wszystkich amerykańskich graczy w sferze, podczas gdy dla 15 procent całej populacji w UE.