Tauren jest odpowiedzią na wszystkie z nich.
Tyle że myślę, że orki dostają + x% z toporami, czy coś w tym rodzaju.
Tak więc w bardzo ograniczonej sytuacji, gdy obaj używali topora, Ork byłby nieco lepszy.
Ale Tauren nadal wyglądałby DUŻO fajniej, przez 100% czasu.
[Dodano po 2 tygodniach i 3 dniach]
ludzie
Dystrybucja postaci World of Warcraft w Stanach Zjednoczonych i UE jest bardzo podobna.Od 2019, ludzie byli najbardziej popularną rasą, po wybraniu przez ogółem 14.4 procent wszystkich amerykańskich graczy w sferze, podczas gdy dla 15 procent całej populacji w UE.
[Dodano po 2 minutach i 4 sekundach]
ludzie
Dystrybucja postaci World of Warcraft w Stanach Zjednoczonych i UE jest bardzo podobna.Od 2019, ludzie byli najbardziej popularną rasą, po wybraniu przez ogółem 14.4 procent wszystkich amerykańskich graczy w sferze, podczas gdy dla 15 procent całej populacji w UE.
Tyle że myślę, że orki dostają + x% z toporami, czy coś w tym rodzaju.
Tak więc w bardzo ograniczonej sytuacji, gdy obaj używali topora, Ork byłby nieco lepszy.
Ale Tauren nadal wyglądałby DUŻO fajniej, przez 100% czasu.
[Dodano po 2 tygodniach i 3 dniach]
ludzie
[Dodano po 2 minutach i 4 sekundach]
ludzie