[GII:NK] obozy
obozy
korinis paladyni (2 głosy [22.22%])
korinis magowie wody (1 głos [11.11%])
piraci (3 głosy [33.33%])
klasztor magowie ognia (3 głosy [33.33%])
Pytanie powinno brzmieć: Jaką glidię najbardziej lubisz? A gdzie najemnicy/łowcy smoków? I jeszcze po co tu są magowie wody, powinno być Wodny Krąg Ewentualnie: Jaką gildię najbardziej lubisz? I wtedy można dodać bandytów, Wodny Krąg i piratów. Niech autor zedytuje ankietę i wtedy może ktoś zagłosuje
I po co piszesz Paladini Khorinis, jak paladyni som tylko tam (żeby sie do nich przyłonczyć)
I jeszcze Najemnicy (łowcy smoków) to tesz gildia i wsumie som 3 gildie :
-paladyni
-magowie
-najemnicy
I jeszcze Najemnicy (łowcy smoków) to tesz gildia i wsumie som 3 gildie :
-paladyni
-magowie
-najemnicy
Użytkownik marcineczek22 dnia Jul 2 2006, 02:51 PM napisał
do jakiego obozu chcielibyście dołączyć??
[post="45726"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Jakbym chciał przyłączyć się do któregoś, to bym się przyłączył i tyle, tak jak zresztą wszyscy w miarę doświadczeni fani Gothica Więc tryb przypuszczający jest tu troche nie na miejscu
Mathew, pozwól, że zacytuję sam siebie:
No właśnie.
A tak w ogóle to to jest jakiś szalony ciąg: wojownik Adanosa komentuje ankietę Marcineczka, Switek komentuje wojownika Adanosa, Mathew komentuje Switka, ja komentuje Mathewa... Tylko czekać, aż mnie ktoś skomentuje
Użytkownik Raphagorn dnia Jul 2 2006, 08:36 PM napisał
Akurat piraci to mało tu pasują bo do nich nie trzeba dołączać - tak samo jest z resztą z bandytami i kręgiem wody.
[post="45745"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
No właśnie.
A tak w ogóle to to jest jakiś szalony ciąg: wojownik Adanosa komentuje ankietę Marcineczka, Switek komentuje wojownika Adanosa, Mathew komentuje Switka, ja komentuje Mathewa... Tylko czekać, aż mnie ktoś skomentuje
Ja skomentuje całość . Widzę, że temat stoi na bardzo wysokim poziomie, pełna kultura rozmowy, mnogość argumentów i ciekawa polemika... Niniejszym stwierdzam, że istnienie powyższego tematu mija się z celem, bo pewnie każdy kolejny wpis będzie brzmiał mniej więcej "ja bym chciał dołączyć do paladynów" itp. Zamykam posiedzenie i topic. Dziękuję za uwagę.