Wszystkiego najlepszego...

Żeby ci babeczki z nieba spadały i żebyś nie musiała sama ich piec

Tonari no Totoro!
Odpowiedz
Najlepszego dla ola, jeżeli jeszcze tu zagląda

Tonari no Totoro!
Odpowiedz
Dołączam do życzeń! Najlepszego ;]
Jestem Wampirem.
Jestem jedynym istniejącym Bogiem.
Jestem dumny z tego, iż żeruję na ludziach i oddaję honor moim zwierzęcym instynktom.
Odpowiedz
Wszystkiego naj, naj, ale to najlepszego Bosiu. Zdrowia , szczęścia i pomyślności oraz super ocen w szkole a także spełnienia wszystkich ukrytych marzeń.

\"Kroczysz mroczną drogą, ale jest ona najmroczniejsza dopiero wtedy, jeżeli zamkniesz oczy\"

"Czasami mały aniołek musi utrzymywać pozory"
Odpowiedz
Najlepszego, Kapitanie Kruku, życzę wielu uczniów-spamerów, cobyś sam spamowaniem przemęczać się nie musiał
If you want something done, do it yourself! - Jean-Baptiste Emanuel Zorg, Piąty element

Więcej dowiesz się o człowieku po godzinie gry, niż po roku rozmowy - Platon, Zeus: Pan Olimpu

Odpowiedz
Istotnie, najlepszego. Niechaj Odyn spojrzy na Ciebie łaskawie swym okiem mądrości.

Odpowiedz
Wszystkiego najlepszego Raven Captain. Dużo zdrowia, szczęścia, pomyślności i samych radości w życiu

\"Kroczysz mroczną drogą, ale jest ona najmroczniejsza dopiero wtedy, jeżeli zamkniesz oczy\"

Odpowiedz
Oby Wszechmogący Bóg Spamu i Trollowania był dla Ciebie zawsze łaskaw.

Poza tym, wszystkiego dobrego
Odpowiedz
Wszystkiego najlepszego enether. Dużo zdrowia ,szczęścia, pomyślności i kucyków Spełnienia marzeń, dużo pieniędzy

No i wszystkiego najlepszego dla starego usera Hawkewooda mimo że już tu nie zagląda

Odpowiedz
Najlepszego! Hawkwoodowi niech lady Ari gotuje obiadki codziennie, a enether może dostać przejażdżkę na kucu

Tonari no Totoro!
Odpowiedz
Sto lat enether! Więcej kucyków, zdrowia i pomyślności oraz zostania największym psycholem na forum 2012
Odpowiedz
Dzięki wielkie wszystkim Mam szczerą nadzieję że kucykowe marzenia się spełnią

I przy okazji jak co roku najlepszego Hawkwood! Dużo zdrowia, szczęścia i czego jeszcze poza Aribeth Ci trzeba
Odpowiedz
Wychodzi na to, że Nazin ma dziś urodziny - jesli metryczka ma pokrycie z rzeczywistością - to wszystkiego najlepszego! Niech język html i inne będa powolne Twej woli, a GE i jego sukcesy - powodem do radości! W życiu pozagameexowym róznież wszystkiego dobrego.
Odpowiedz
← Użytkownicy

Wszystkiego najlepszego... - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!
Wczytywanie...