Ilość postów: 39
Cały czas szukam jakiegos dobrego miecza albo zbroii itp. mam narazie silver claymore ktory ma 7 ataku ale chce cos lepszego. moze ktos podac wspolrzedne ?
no wlasnie chodze szperam kombinuje ale caly czas trafiaja mi sie jakies same kupy a chcialbym wkoncu miec cos dobrego a nie biegac ze zlomem na plecach, wiec moze jednak przydalby sie gps :]
Krwiopijca
Ilość postów: 241
Klasa: Wampir
do oblivionów tytułowych wbijaj, ja tam znajduje w tzw "banished" (odmiany skrzyń/takiegoś czegoś w czym są przedmioty, nie wiem jak to nazwać, takie czerwone xD) różne ciekawe miazgi, a i z wrogów zdzieram zbroje, moim zdaniem deadryczna zbroja da best ... jeszcze pocisnąć ją jakimś ciekawym kamieniem z obliviona i wsio mi gra ;]
także wbijaj w obliviony ziomuś ;]
Peace & Pozdro
Krwiopijca
I tu mnie masz robaczku ;]
a co to jest glass albo daedra armor bo nie mam takiego czegos ani nie widzialem :] i gdzie mozna je znalesc jak cos, mam 7 lvl wiec mysle ze powinienem miec juz jakias dobra zbroje bo narazie mam steel cuirass czy jakos tak. Dobre to chociaz bo wolalbym wysluchac opini kogos z zewnatrz a nie sprzedawcow ktorzy chwala sobie nawet szmaty z 1 defence :]
Krwiopijca
Wydaje mi sie ze jeszcze musisz troszkę podrosnąć, ja kompletnie nie pamiętam od którego poziomu zaczęły mi się glassy i deadry pojawiać ... ale jakbym miał strzelać (z łuku oczywiście) to daje gdzieś piętnasty - dziesiąty level
Glassy charakteryzują się tym, że mają kolor wściekło - zielony i są niesłychanie lekkie...
(tak się zacząłem zastanawiać...czy wagę da się zmierzyć za pomocą słuchu?....), są też jeszcze dobre pod jednym względem (zbroje), otóż kosztują po tysiączku i ważą tyle co kot napłakał (w przypadku obliviona to chyba tyle co crab napłakał, albo rat), wiec wbijając do sklepiku z 5-7 takimi fantami pod pachą, będziesz miał niebywałą okazję poczuć to co czuje robotnik po piętnastym...
Daedry jesli chodzi o kolor to obstawiałbym jakiś odcień czerwonego ale nawet Ekhtelion się poznał na moim zwyrodnionym i wypaczonym postrzeganiu kolorów... Lecim dalej.... mają największe obrażenia/armora jeśli chodzi o bronie/zbroje niemagiczne, ważą sporo...ale ten wygląd heh ten chełmik jak jakiegoś easy ridera, który co dopiero wyszedł z Lubiąża, te rękawice, które z pierwszej osoby przypominają rączki predatora...ale chyba sie zagalopowałem... xD
co Ci będę dużo mówił...rośnij zdrowo, pij potiony - będziesz wielki, gryź, walcz, depcz...
i po 10-15 levelku wbijaj do oblivioniszcza...
Gość_Guest*
thX :] a ta zbroja co mam to dobra na moj poziom czy mozna dostac lepsza ?
Krwiopijca
Jeśli chodzi o mnie to ja używałem tej zbroi co dał "wujek Ziutek" za uratowanie Kvatcha, dopóki nie odkryłem w swoim życiu Orcish curias ;]
Gość_Iguana*
Gdzie mogę odebrać tą zbroje "smoczych ogni", tą za wygranie głównego wątku ?????!!!!!!!! Proszę o konkrety i to szybko!!!
Adept
Ilość postów: 60
Klasa: Żołnierz
1. Nabijasz 20 level.
2. Znajdujesz kaplicę Beothii.
3. Bierzesz udział w jej turnieju.
4. Zbierasz nielichy sprzęt z ciał pokonanych "wybrańców" (do rzezi).
5. Za wygraną otrzymujesz niezły miecz "Złota Żagiew".
Koniec!
Rycerz
Ilość postów: 253
Klasa: Rycerz
Twoja broń zwiększy zadawane obrażenia po przejściu na nowy poziom.