Oczywiście, że te dwie rzeczy nie mają nic ze sobą wspólnego. Jednak pokonanie Lorda nie jest aż tak trudne
[TESIII] Daedryczne przedmioty
Taką opinię słyszałem od wielu graczy. Przynaję więc, że nie zweryfikowałem tych wiadomości. Ale racja: Lord jest najlepszym źródłem "daedrycznej" zbroi. No chyba, że ktoś woli zabić Divaytha Fyr'a A jak wszystkim dobrze wiadomo, zbyt wczesne jego uśmiercenie skutkuje niemożnością ukończenia wątku głównego (nie chodzi mi tylko o zabicie Dagoth Ura ale o przejście "krok po kroku").
Pozdrawiam
Goel
Pozdrawiam
Goel
Nie Solatheim tylko Solstheim. A inna sprawa jest taka ze w tym temacie jak sie nie myle mowimy kto co znalazł i GDZIE a nie chwalimy sie co znaleźliśmy. Ja osobiści dlugo gram w serie TES a na Solstheim znalazlem z Daedrycznego zestawu tylko naramiennik wiec badź tak dobry i podaj lokacje Claymora.
Troche czasu mineło a ty nie podajesz lokalizacji więc chyba to jest kłamstwo.
Troche czasu mineło a ty nie podajesz lokalizacji więc chyba to jest kłamstwo.
Nie zrozumieliśmy się. On znalazł daedryczny Claymor w Bloodmonie. Sądze że sie pomylił albo ja go nie znalazłem a wątpie w to. A naramienniki można znaleźć tylko w dodatkach. Prawy w Bloodmon a lewy w Tribunal. W samym Morrowind można je zdobyć mordując Divaytha Fyra lub dzieki konsoli Lord Małpi Rozum ma cały staff. Więc dziwi mnie że naramienniki leża w jaskiniach.
A żeby nie nabijać to:
Daedryczny Sztylet można znaleźć w:
ma go Darvasa Vades Tel branora
Therana (w misji dla gildi magów sie i tak ją ubije więc żadna strata)
w Dagon Fel wieża tego Kruka
Kilka dobrych daedrycznych itemków jest w Ashelmawia (topór, buława i rzutki chyba)
A żeby nie nabijać to:
Daedryczny Sztylet można znaleźć w:
ma go Darvasa Vades Tel branora
Therana (w misji dla gildi magów sie i tak ją ubije więc żadna strata)
w Dagon Fel wieża tego Kruka
Kilka dobrych daedrycznych itemków jest w Ashelmawia (topór, buława i rzutki chyba)
na pewno łatwo zdobyć deadreczyną broń, każdą, czy to łuk, topór czy coś innego, to nie ma znaczenia. zapewne zna tą sztuczkę kilku z was, czyli trzeba znaleźć pewną ukrytą kopalnię ebonu w pobliżu Balmory, jest po drugiej stronie tego takiego mostku przed kopalnią jaj kwama. trzeba tam tylko wejść kawałek ale warto zajrzeć dalej w celu zebrania ebonu, nie mam tam zbytnio przeciwników, tylko kilka szczurów, a potem lecimy do Vivek i idziemy do nawiedzonego domu, niestety nie pamiętam w jakiej to było strefie, ale potrzebny nam będzie profesjonalny wytrych i baardzo dobrze wyszkolone otwieranie zamków lub kilka czarów włamania Ondusiego. tam tylko idziemy do pewnego człowieka, nazwy również nie pamiętam bo jest to tylko jednorazowe dla każdej postaci i masa czasu minęła odkąd tam byłem ale mniejsza, mówimy mu o tej kopalni i możemy wybrać jaką broń chcemy, zapyta nas zwyczajnie czym najbardziej lubimy walczyć i da nam tą właśnie dedryczną broń, najlepszy wg. mnie jest łuk albo miecz ( nie jestem pewien ale chyba on nie daje dai - katany, to musicie sami sprawdzić ) ale jak kto woli mam nadzieję, że pomogłem nieco tą informacją