Zaproś Jakuba Ćwieka na piwo!

To nie żart! Teraz możesz zaprosić słynnego pisarza na piwo!

Oto co sam autor pisze o swoim pomyśle:

Myślałem o tym już od dawna, a zbliżająca się trasa właśnie mi o tym przypomniała. Mam więc dla Was kochani, taki pomysł. Dla tych, którzy zawsze mają na spotkania daleko i dla tych, którzy mają mnóstwo pytań ale się wstydzą. Akcja „ZAPROŚ ĆWIEKA NA PIWO”.

Jak to działa? Proste – piszecie prywatną wiadomość na skrzynkę Oficjalnego FP z uzasadnieniem dlaczego mam przyjechać właśnie do Was. Bez podawania miejscowości, założenie jest wyłącznie takie, że ma to być w Polsce. Ci którzy mnie przekonają, mogą się spodziewać mojej wizyty i spotkania ze mną w rodzinnej miejscowości. Sam na sam lub w wąskim gronie przyjaciół (przez wąskie grono rozumiem do pięciu osób, nie chodzi o spotkania autorskie).

Godzina lub dwie, a potem jadę dalej. Ja wybieram datę, ale odbędzie się to w trakcie mojego jeżdżenia po Polsce z Dreszczem, więc pewnie w kwietniu/maju. No i ty stawiasz piwo – w końcu zapraszasz. I tak, może być też kawa. To jak? Kto chce zaprosić wariata?

ćwiek, spotkanie, konwent, dreszcz, książka, piwo

Swoje propozycje możecie wysyłać tutaj.

Przypominamy, że Jakub Ćwiek pojawi się także na Pyrkonie 2013, a 20 marca, zostanie wydana jego nowa książka – "Dreszcz".

ćwiek, spotkanie, konwent, dreszcz, książka, piwo
Odpowiedz
ta gościówka na lewo wymiata z miną
Odpowiedz
Nie tylko miną...
[font="Arial Black"]\"Łatwo coś zniszczyć, trudniej zbudować\"[/font]

Archangel of Destruction
Odpowiedz
Dzięki tej "wymiatającej" laluni (ale ze mnie niegrzeczny sekSiSta) jestem od dziś zmotywowany by zostać pisarzem fantastyki! W najlepszym razie za rok zobaczycie tę lalę u mego boku, wy zaślinione nerdy. W najgorszym zaś... zostanę autorem przygód do 4 ed. DnD
Odpowiedz
Hym... ciekawe, czy skusiłaby go opcja przyjemnego wieczoru z dobrymi drinami, serwowanymi przez barmana, będącego jednocześnie redaktorem naczelnym pewnego fanowskiego portalu
Odpowiedz
← Nowości

Zaproś Jakuba Ćwieka na piwo! - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!
Wczytywanie...