Mam problem z pewnym questem, który można otrzymać w Tirisfal Glades, w Brill. Nazywa się on The Chill Of Death i zleca go taka kolesiówa, która stoi przed lub w karczmie. Otóż w tym queście muszę zebrać 5 skór (pelt) Duskbatów i Coarse Thread. z tym drugim mialem problem dopóki nie skapnąłem się, że jest to kłębek nici, który można kupić u jednego ze sprzedawców Gdy nacisnę log questa, jest napisane, że quest jest ukończony i że wszystko mam zebrane. Ale kolesiówa ma cały czas szary znak zapytania nad głową i ma mnie w d... Zupelnie jakby coś nie zaskoczyło. Jak grałem na innym servie, to mialem ten sam problem i go nie rozwiązałem. Myślalem, że quest jest po prostu zabugowany, ale mój kumpel zrobił go bez problemu... Ma ktoś jakis pomysł co z tym zrobić? Olanie go jest wersją ostateczną
A tak przy okazji się zapytam - przed karczmą w Brill jest list gończy. Ale jak go naciskam nic się nie dzieje i quest nie zaskakuje. Tak samo jak znalazłem taki list, na którym pisało - This Item Begins A Quest. Ale jak go klikam też nie działa Wina Hav0ca czy ja mam może coś zrąbane?
A tak przy okazji się zapytam - przed karczmą w Brill jest list gończy. Ale jak go naciskam nic się nie dzieje i quest nie zaskakuje. Tak samo jak znalazłem taki list, na którym pisało - This Item Begins A Quest. Ale jak go klikam też nie działa Wina Hav0ca czy ja mam może coś zrąbane?