Organizatorium 13
Dobra, obrażają moje k20, więc musze bronic ich honor. Pokaż na co Cię stać, pokemonie jeden.
Hę, jaką kartę i wedle jakich zasad? Nie wystarczy, że napiszę Ci, iż jestem wielkim blond białasem z cygarem w gębie, grzybkiem atomowym na czerwonym podkoszulku, okularach przeciwsłonecznych na błękitnych niczym alzackie niebo, oczach? Oraz to, że trzymam w prawej łapce smartguna z którego napieprzam do kosmitów, a w lewej uroczą czarnulkę o imponującym obwodzie tu i tam, tytułującą mnie per "książę", hę?
Cytat
Hę, jaką kartę i wedle jakich zasad? Nie wystarczy, że napiszę Ci, iż jestem wielkim blond białasem z cygarem w gębie, grzybkiem atomowym na czerwonym podkoszulku okularach przeciwsłonecznych na błękitnych niczym alzackie niebo, oczach? Oraz to, że trzymam w prawej łapce smartguna z którego napieprzam do kosmitów, a w lewej uroczą czarnulkę o imponującym obwodzie tu i tam, tytułującą mnie per "książę", hę?
Jak mam skonstruować kartę postaci?, co mam robić? gdzie ja jestem? czemu Caleb dojechał Duke'a? kim jestem? jaki jest cel w życiu? Piszcie do mnie, do diabła! Polemizujcie, kłóćcie się, cokolwiek!
Synek, nie pierdziel, tylko pisz Wskazówki masz tutaj: http://forum.gexe.pl/...rganizatorium/