Dobra, wszyscy wiedzą o co chodzi, kto nie wie, niech pyta mnie natychmiast. Czekam na postacie, jak dotąd postać nadesłał niezawodny Ven. Gdzie reszta?
Hę, jaką kartę i wedle jakich zasad? Nie wystarczy, że napiszę Ci, iż jestem wielkim blond białasem z cygarem w gębie, grzybkiem atomowym na czerwonym podkoszulku, okularach przeciwsłonecznych na błękitnych niczym alzackie niebo, oczach? Oraz to, że trzymam w prawej łapce smartguna z którego napieprzam do kosmitów, a w lewej uroczą czarnulkę o imponującym obwodzie tu i tam, tytułującą mnie per "książę", hę?
Hę, jaką kartę i wedle jakich zasad? Nie wystarczy, że napiszę Ci, iż jestem wielkim blond białasem z cygarem w gębie, grzybkiem atomowym na czerwonym podkoszulku okularach przeciwsłonecznych na błękitnych niczym alzackie niebo, oczach? Oraz to, że trzymam w prawej łapce smartguna z którego napieprzam do kosmitów, a w lewej uroczą czarnulkę o imponującym obwodzie tu i tam, tytułującą mnie per "książę", hę?
A typ, który może mieć wywalone na wszystko? Jakby co zaklepie go. Albo jakiegoś paranoika/schizofrenika. Jakiś wybór jest zawsze...Kurka, tak pograć marines. Na pewno prościej niż Predziem lub Obcym. Chyba.
Jak mam skonstruować kartę postaci?, co mam robić? gdzie ja jestem? czemu Caleb dojechał Duke'a? kim jestem? jaki jest cel w życiu? Piszcie do mnie, do diabła! Polemizujcie, kłóćcie się, cokolwiek!