Musze znaleźć farmę Sekoba, żeby wziąć księgi Xardasa. Szukam jej wszędzie i nie moge znaleźć. Wiem, że to banalne ale prosze, powiedzcie mi, gdzie jest ta farma.
Jak idziesz na farmę Onara to kieruj się zachodniej częsci i tamtejszych pól. Po czasie zobaczysz jednyną chatkę i tam przebywa Sekob. Możesz też trzymać się drogi i po pewnym czasie będzie zakręt na zachód. Po porstu zachodnia część farmy Onara.
Wiesz jak się idzie do Onara prostą drogą wśród pól? Na tej drodze będzie skręt w lewo( zobaczysz farmerów i krąg) tam jest jego farma! Księga jest w pomieszczeniu obok kuchni! Niestety pilnują tego poszukiwacze ok.5 a farmerzy sa niedaleko( nie pomogą ci)
witam ekspretów - mam zabrać z farmy sekoba księgę dwór irdorath, problem w tym ,ze daaaaaaaawno, dluuugo wczesniej przy czyszczeniu farmy z poszukiwaczy Sekob zginal podczas jatki. Nie sadzilem ze mi sie jeszcze przyda. Czy ktoś wie jak obejsc, czy inaczej zalatwic kwestie ksiegi ze skrzyni sekoba ?
Myślę, że w tym wypadku najprostsze i usprawiedliwione rozwiązanie - kody. Wpisuj MARVIN i albo wpisz księgę sekoba (jeśli jest na nią kod), albo wejdź w ciało Sekoba (jeśli jeszcze tam leży), ożyw się i wejdź znowu w swoje.