Coś mnie naszło, znowu zacząłem grać w "AvP 2" i znowu nabrałem ochoty na sesję Aliena Kto grał ze mną w którejś z poprzednich dwóch, nie potrzebuje komentarzy. Kto nie grał, niechaj zobaczy, jak owe wyglądały (przy okazji - dwie moje pierwsze sesje forumowe! )
Wiem, że sesji forumowych mamy teraz multum, jednakże graczy już nie tak wielu. Niemniej nie musimy z tą sesją startować od razu, chwilowo pytam o ewentualnych zainteresowanych Ktoś jeszcze chce się zaciągnąć / zapolować / save the Queen?
Jeżeli konstrukcja "drużyn" i określonych wątków będzie tego wymagała / na to pozwalała, to będą tematy wspólne, jak w sesji FR w temacie Ati i Hassana. Jeśli nie, to nie Cieszy mnie ilość chętnych, możecie już spokojnie przemyśliwać postacie i zarzucać mnie pytaniami.
Mógłbym również wziąć udział w sesji? Ostatnio przyznam, że mam ochotę na sesje, a pisanie w jednej średnio raz na dzień nie gasi mego pragnienia Prawdę mówiąc, nie jestem obeznany ze światem, ale spróbuje zrobić sobie małą lekturkę, a w razie czego obejrzę jeszcze filmy. Do marca na pewno zdążę