Użytkownik Livath dnia Sat, 03 Feb 2007 - 11:17 napisał
A ja powiem szczerze, że w ostatnim rozdziale przy tej bandzie w HoU miałem postać na 12 poziomie mistrza broni, i 26 (lub 27) łotrzyka
[post="53762"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Hmm... to ogólnie miałeś co najmniej 38poziom, a nie da się przy jednokrotnym przejściu gry zdobyć aż tyle doświadczenia. Ja swoim Kapłanem/Mnichem wykonując absolutnie wszystkie questy i zdobywając maksimum doświadczenia (wykonywanie qestów na 2 sposoby, np. zbijając mithrilowego golema na wyspie twórcy a potem wpisując jego kod na maszynce, zabijając 80x wampirzego mnicha, który się odradza, itd. itd...) twierdzę z całkowitą pewnością, że więcej niż 30poziomu NIE można mieć, no chyba że się używa kodów, ale wtedy to rozpykuje się wszystko i wszystkich
A co do Grimgnaw'a i spółki, mój 21Kap/8Mnich po prostu rozniósł ich w pył, na najwyższym stopniu trudności, ale muszę przyznać - że musiałem się uzdrawiać trochę, po tym jak mnie koleś z toporem potraktował krytykiem za 170dmg, a potem jeszcze raz gdy młóciłem lisza i dostawałem obrażenia.
Pozatym zawsze można iść na łatwiznę i rzucić Implozję, po niej zostają tylko Grimgnaw i Balpheron.
Ogólnie ciekawa walka, fajne przedmioty zostawiają po sobie, ale... jeśli chodzi o stopień trudności to nijak ma się to do BG2:TB i np. walki z Demigorgonem, to była dopiero jatka, pamięta ktoś ?