[GII:NK] Ognisty łuk i strzały
Użytkownik Raphagorn dnia pią, 09 lut 2007 - 09:26 napisał
Ja miałem tam strzał ze 20, może w NK jest więcej niż w samym Gothicu 2? (Bo akurat grałem w NK.) A ten niebieski łuk to niby gdzie jest? Bo skoro nie jest to easter egg, to musi się do niego dać dostać bez kodów.
[post="54081"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Przy jednym z domów do których łazisz po tabliczki, albo tam gdzie jest duch. Nie pamiętam bo dawno grałem. W każdym razie jest tam przepaść. Możliwe że zmiana w cieniostwora pozwala tam wskoczyć, albo jest jakiś inny sposób.
pamiętacie świątynie z zombiakami? Tam był zawalony most, po drógiej stronie jest magiczny łuk, kilka skarbów i rubinowe ostże, wydostać i dostać można się tam tylko dzięki czarnej rudzie albo dając się odpowiednio udeżyć pobliskiemu bagiennemu golemowi. Co do ognistego łuku, jest on tylko w NK i na wierzy bandytów ale nie tej gdzie siedzi dexter, tej co jest tam bandyta strażnik, z lagą za 400xpa, pzdro.
Użytkownik (Gość)Beliar* dnia śro, 10 paź 2007 - 19:20 napisał
Ej, ludzie! Skaczemy(przydała by się akrobatyka) i jesteśmy. zabijamy 2 strażników kamiennych i mamy łuk
[post="87974"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
W nie których wersjach (np. u mnie) są trzej strażnicy
I nie zaczynaj zdania od "ej" bo to nie ładnie
Gość_Lester*
#27Użytkownik Ranger dnia czw, 26 sty 2006 - 19:22 napisał
No to sobie ostanio zacząłem grać w NK od nowa(4 raz^^) No i sobie mówie: Ide zrobić u Dextera rzeź niewiniątek. No dobra. Wziałem deszcz ognia i po sprawie. Ale minejsza z tym. Wchodzę sobie do wieży(nie tej co to w niej siedzi nasz Boss tylko tej drugiej). No i wchodzę na szczyt. I już od dłuższego czasu zastanawiałem się co tam znajdę. Patrze sobie. Nie? Patrze. A tam na górze jest taka mała wieżyczka na którą cholernie trudno sie wbić (czyt. wskoczyć). Ale po jakichś 2 mintach znalazłem się tam. A tam łuk który ciągle płonie(50 obrażeń 25 zręczności) i trzy(3) strzały do niego. Chamstwo. Da się z niego strzelić trzy razy^^. Taka tam ciekawostka.
[post="39969"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
tam na wierzy jest skrzynia a w niej jeszcze 7 ognistych strzał razem ich jest 10
Gość_Piotr*
Może w Gothic III będzie można produkować strzały i bełty
w G2 NK da się robić ogniste strzały przy stole alchemicznym więc o czym ty mówisz tylko nie pamiętam jak bo mojemu bratu to sie kiedyś udało przypadkowo zrobić wystarczy popróbować albo gdzieś na necie poszukać moze bedzie pisac jak sie robi
w G2 NK da się robić ogniste strzały przy stole alchemicznym więc o czym ty mówisz tylko nie pamiętam jak bo mojemu bratu to sie kiedyś udało przypadkowo zrobić wystarczy popróbować albo gdzieś na necie poszukać moze bedzie pisac jak sie robi
Gość_Buszmen*
zal mi was tak ognisty luk jest u Dexstera w wiezy koło bandytow magiczny luk jest w nowym świecie jak idziesz do świątyni kapłanów jest zepsuty most czeba tam wskoczyć ! musisz mieć akrobatykę [90 zręczności] i tam jest kilku strażników i kilka szczal w kuifrach i miecz. magiczna kusz jest obok ducha już nie pamiętam w świątyni wojowników chyba odrazu kolo magów wody jest tam trol izobi i harpie ichyba jescze gobliny i wsrodku jest bierze 200! wygrałem grę dużo razy wiec wiem gdzie co jest
To nie loteria, żeby się wygrywało. Grę można UKOŃCZYĆ.
Jeszcze pewna sprawa. "Szczał" to czas przeszły 3 os. l. poj. rodz. męski od bezokolicznika "szczać" (wulg. oddawać mocz). Amunicja do łuku do STRZAŁA.
Jeszcze pewna sprawa. "Szczał" to czas przeszły 3 os. l. poj. rodz. męski od bezokolicznika "szczać" (wulg. oddawać mocz). Amunicja do łuku do STRZAŁA.