Na wstępie chciałem podziękować wam za wspólną grę. Był to czas, który zapewnił mi wiele radości. Pierwszy raz zdarzyło mi się prowadzić przez forum i choć było to doświadczenie nowe było podobne do radości jaką dawało mi prowadzenie dla przyjaciół. Była to też możliwość by wreszcie gdzieś zrzucić pomysł który mi od dawien dawna krążył po czaszce, a z powodu innych rzeczy ciągle go odkładałem. Wreszcie ma słowa spisane i kiedyś może to rozwinę. Za to wam dziękuje. Specjalne jeszcze podziękowania dla Wiktula (mojego mentora). To właśnie grając u niego zobaczyłem ile radości może forumowa sesja sprawić. Naśladowałem jego sposób prowadzenia. Jak się uczyć to od najlepszych. Dziękuje za te wszystkie sesje, które przeżyliśmy.
Sens tego miejsca jest po to byśmy mogli sobie porozmawiać jak było... tak między sobą. Chciałbym poznać wasze opinie o sesji. Ale bez przymilań już. Jeśli coś nie pasowało, jeśli coś wyłapaliście, piszcie bym mógł się doskonalić. Chciałbym by wypowiedzieli się szczególnie gracze którzy odpadli. Co było powodem? Czy byłem w stanie temu jakoś zaradzić? Czy zawiodłem? Przypuszczam jednak, że nie będzie mi to dane.
Ty, Ati, gratuluje wam dotrwania do końca. Żałuję, że nie udało mi się przedstawić całej historii jaką mam. Jeśli macie na to ochotę i czas z chęcią ją doprowadzę do planowanego końca. Nie musi być to w najbliższym czasie- szczególnie, że zaczyna mi się sesja. Z mojej perspektywy graliście świetnie. Nie było problemów z odpisywaniem. Oboje się odnaleźliście w świecie. Trzeba dodać, świecie wam nieznanym, co się bardzo chwali. Obie postacie były dobrymi koncepcjami i miały swój własny klimat.
Ty- prowadzenie twojego wątku było wyśmienitą zabawą. Jednak, jako że jest to sesja turniejowa i będzie trzeba wyłonić najlepszego gracza, nie widzę cię na pierwszym miejscu. W normalnej sesji, moglibyśmy sobie tak dalej grać, budowałbym ci świat i tworzył klimat, nigdzie jednak byśmy z tym nie zaszli, ale zabawę byśmy mieli. Jednak trzeba czasem pójść z nurtem fabuły. Dla wielu MG taki gracz jak ty Ty pewnie nie jest wygodny co powoduje iż tym najlepszym nie jesteś, choć właśnie mógłbyś nim być. (ale mam wrażenie, że dla nagród i pochwał to tu nie jesteś)
Ati- bałem się strasznie twojej postaci na początku. Było to moje pierwsze prowadzenie sesji forumowej i pierwsze dla netrunera (to jakby nazwa koncepcji twojej postaci). Wejście w świat sieci było wyzwaniem i zapewne jeśli sesje czytał jakiś zapaleniec CP to pragnie mej śmierci. Zrobiłem to jak najlepiej umiałem. Moją jedyną pretensją do ciebie są błędy, które się pojawiały. Jestem człowiekiem, który sam robi masę błędów i wiem, że sam w sesji ich na stukałem sporo (wiem sprawdzałem). Zwykle nie zwracam uwagi na błędy więc trzeba się postarać bym widział je przy pierwszym czytaniu a u ciebie mi się to zdarzało.
Innych zastrzeżeń nie mam lub nie pamiętam już teraz. Wszystkich zalet wam nie wypiszę bo zszedłby mi na to cały tydzień. Poza tym nasłuchacie się jeszcze od innych. Inną rzeczą jest to, że człowiek zwykle łatwiej się dopatruje wad niż zalet.
Od teraz macie już moje przyzwolenie do grzebania po innych tematach (jeśli już tego nie zrobiliście). Jeśli chcecie dalej grać możecie się jeszcze powstrzymać jednak i także w spoiler nie zaglądać.
SPOILER
http://www.youtube.co...?v=D4nYbCWNT7Q
The End
CAST
Louis Ville Ty Cruelsufferer
Michelle Ati
Sally Lissa
Jasper O'Dell Lionel
Jared Hanochi Krix
Jude Kiriat Krix
Simon Fisherman Krix
Andy Fisherman Krix
Mary M Krix
T3oLOG12 Krix
Mama Michelle Krix
Matka Louisa Krix
Trish Krix
H.A. Woland Krix
Prezenterka Krix
głos w radiu Krix
Przechodzień Krix
sąsiad z windy Krix
sąsiad 1 Krix
sąsiad 2 Krix
sąsiad 3 Krix
sąsiad 4 Krix
sąsiad 5 Krix
policjant Krix
najemnik Krix
predators 1 Krix
predators 2 Krix
numero uno Krix
numero segundo Krix
Reżyseria
Krix
Scenariusz
Krix Ati Lissa Ty Cruelsufferer Lionel
Muzyka
[Sucker Punch] Korn ft. Skrillex - Get Up
Rerezzed: Legacy - The Glitch Mob / Daft Punk Derezzed Remix Music Video
System Of A Down – Sugar
Wham! - Last Christmas
Memoirs of a Geisha Soundtrack-01 Sayuri's Theme
Deus Ex: Human Revolution Soundtrack - Sarif Industries Ambient
Deus Ex: Human Revolution Soundtrack - Adam Jensen's Apartment
slow sad piano
Riptide Music - United We Stand (Epic Hybrid Drama)
TECHNO RAVE FAST MIX
Gangsta Rap-Nigga Nigga Nigga lyrics
Beastie Boys – Sabotage
Korn – Evolution
Boney M Daddy cool
Sir Mix-A-Lot - Baby Got Back (I Like Big Butts) [ORIGINAL]
I Will Survive
Justin Bieber - Baby ft. Ludacris
Daft Punk - Tron Legacy Theme Song
Immediate Music - We Dissolve In Stars (Epic Beautiful Female Voice)
Max Payne 2: The Fall of Max Payne - Late goodbye (music)
CyberPunk nie umarł! Cyber WIECZNIE Żywy!
http://www.youtube.co...?v=D4nYbCWNT7Q
The End
CAST
Louis Ville Ty Cruelsufferer
Michelle Ati
Sally Lissa
Jasper O'Dell Lionel
Jared Hanochi Krix
Jude Kiriat Krix
Simon Fisherman Krix
Andy Fisherman Krix
Mary M Krix
T3oLOG12 Krix
Mama Michelle Krix
Matka Louisa Krix
Trish Krix
H.A. Woland Krix
Prezenterka Krix
głos w radiu Krix
Przechodzień Krix
sąsiad z windy Krix
sąsiad 1 Krix
sąsiad 2 Krix
sąsiad 3 Krix
sąsiad 4 Krix
sąsiad 5 Krix
policjant Krix
najemnik Krix
predators 1 Krix
predators 2 Krix
numero uno Krix
numero segundo Krix
Reżyseria
Krix
Scenariusz
Krix Ati Lissa Ty Cruelsufferer Lionel
Muzyka
[Sucker Punch] Korn ft. Skrillex - Get Up
Rerezzed: Legacy - The Glitch Mob / Daft Punk Derezzed Remix Music Video
System Of A Down – Sugar
Wham! - Last Christmas
Memoirs of a Geisha Soundtrack-01 Sayuri's Theme
Deus Ex: Human Revolution Soundtrack - Sarif Industries Ambient
Deus Ex: Human Revolution Soundtrack - Adam Jensen's Apartment
slow sad piano
Riptide Music - United We Stand (Epic Hybrid Drama)
TECHNO RAVE FAST MIX
Gangsta Rap-Nigga Nigga Nigga lyrics
Beastie Boys – Sabotage
Korn – Evolution
Boney M Daddy cool
Sir Mix-A-Lot - Baby Got Back (I Like Big Butts) [ORIGINAL]
I Will Survive
Justin Bieber - Baby ft. Ludacris
Daft Punk - Tron Legacy Theme Song
Immediate Music - We Dissolve In Stars (Epic Beautiful Female Voice)
Max Payne 2: The Fall of Max Payne - Late goodbye (music)
CyberPunk nie umarł! Cyber WIECZNIE Żywy!
Bardzo dziękuje za uwagę.