>.> wiesz, kidey ostatni raz nałożyłam trochę pudru i kolorową pomadkę? Na swoją studniówkę. Nie mówcie mi tylko że nie znacie ładnych dziewczyn, które się nie malują
nom, naszczescie u mnie w szkole jest raczej zabonione takie ,,brutalne malowanie", pozatym moim skromnym zdaniem takie mocne tapety sa mowiac lekko nieestetyczne. I mi takie laski z 5kg podru na twarzy, badz jakims czerwonym badziewiem nad oczami się nie podobaja.
p.s u mnie w szkole nauczycielki zachorowaly chyba na jakas drurna mode malowania sobie nad oczami na zielono i uczniowie maja z nich totalna beke jak je widza
Czy będzie to niestosowne, jeśli wspomnę tylko, iż nie podoba mi się kompletnie żadna z przedstawianych tu dam? Nic specjalnego, zero charakteru, osobowości (subiektywne wrażenia...) i w ogóle... Więcej fantazji szanowni panowie...
Już to wałkowaliśmy panowie...Trudno chyba wytrzasknać panie bez tapet. W innym wypadku najlpeiej będzie gdy takie tematy nie będa się już pokazywac. Po co, gdy i tak wszystko to tapety i nie ma po co głosować? Zatem nie widzę sensu bytowania takiego tematu. Oceniamy to co jest, czy z tapetą czy bez. A bez to jeszcze byśmy się zrazili i tyle...cieszy oczy...jesli tak to mozna powiedzieć...