WYBORY GAMEEXE 2012
Zagłosowałem.
1. Za najfajniejszego użytkownika uznałem Pana z oskubanym awatarem.
2. Najfajniejszą użytkowniczką jest moim zdaniem ta Dama, której to wiszę piwo albo i dwa.
3. Najładniejszy profil ma moim zdaniem ten, który zestawił Batmana z Bobą Fetem.
4. Najlepszym modem jest zaś ten, co chroni się przed deszczem pod parasolką.
5. Największym psycholem jest ten, co zdeptał mnie za obrazę kucyków.
6. Za największego nabijacza postów uznałem tego Pana, który to przekroczył liczbę 9000 wysłanych wiadomości...
7. Panna, która to pomogła mi "oprawić" już niejedną recenzję.
8. I na koniec nominacja dla Amralobójcy.
1. Za najfajniejszego użytkownika uznałem Pana z oskubanym awatarem.
2. Najfajniejszą użytkowniczką jest moim zdaniem ta Dama, której to wiszę piwo albo i dwa.
3. Najładniejszy profil ma moim zdaniem ten, który zestawił Batmana z Bobą Fetem.
4. Najlepszym modem jest zaś ten, co chroni się przed deszczem pod parasolką.
5. Największym psycholem jest ten, co zdeptał mnie za obrazę kucyków.
6. Za największego nabijacza postów uznałem tego Pana, który to przekroczył liczbę 9000 wysłanych wiadomości...
7. Panna, która to pomogła mi "oprawić" już niejedną recenzję.
8. I na koniec nominacja dla Amralobójcy.
Szkoda, że nie ma osobnej kategorii Człowiek Zagadka. Na pewno byś w niej NIE wygrał;p
Oż, ty pokrako jedna! Jak zrobię rosół, to będziesz moim "honorowym" gościem na obiedzie, obiecuję Kurze.
[Dodano po 15 dniach]
Żarty na bok, jak tam frekwencja?
[Dodano po 15 dniach]
Żarty na bok, jak tam frekwencja?
Zgadzam się. Ja wciąż się zastanawiam nad typami, bo nie wszystkie obstawiłem. Poza tym trzymajmy się terminów, Walentynki to idealny dzień na rozwiązanie takiego konkursu - zwłaszcza dla tych, którzy są forever alone, jak enether albo jego koty:D
Gość_Forgotten*
#51Użytkownik Trzeci Kur dnia niedziela, 20 stycznia 2013, 19:26 napisał
Zgadzam się. Ja wciąż się zastanawiam nad typami, bo nie wszystkie obstawiłem. Poza tym trzymajmy się terminów, Walentynki to idealny dzień na rozwiązanie takiego konkursu - zwłaszcza dla tych, którzy są forever alone, jak enether albo jego koty:D
Dzięki.
Liczę na to, że w kategorii "Najbardziej pomocny" niepodzielnie wygra Google bot
Mi także ten użytkownik Google bot nie pomógł :< Czuję się zawiedziony ;P
Cieszę się ,że skrywane wyniki w skarbcu dworu w końcu zostaną ujawnione
Cieszę się ,że skrywane wyniki w skarbcu dworu w końcu zostaną ujawnione