Wiesz Polski rynek growy jest i tak tani w porwnaniu z takimi Czechami lub Wegrami (gdzies przeczytalem) gdzie gry siegaja 150-250 zlotych. Więc kupić u nas można sporo tanich gierek, więc nie narzekajmy.
Cytat
1. Gry w pudelkach. Czy skonczyla się era dużych pudelek z grami i dodatkami? Pamietam jak taki maly prezencik w środku potrafił ucieszyć. A teraz? Male pudełka, w ktorych mieszczą się tylko płyty i instrukcja. W dużych pudełkach widzialem tylko; NWN edycja kolekcjonerska, Warcraft+FT, Diablo+LoD, Świątynia Pierwotnego Zla, Beyond Divinity i parę innych. Czy era takich pudelek z prezentami, mapami itp. dopbiega konca?
DVD-BoXy są bardziej poręczniejsze niż stare już pudełka. Pudełka i tak wywalisz do kosza i nic ci po nich nie pozostanie, a DVD-BOX po przejściu gierki stawiasz na gdzieś na jakiejś pułce i ładnie ci to wygląda (np. moja pułeczka z oryginałami :mrgreen: ). A w tych "małych pudełkach" też dają dodatki np. ostatnio kupiłem se oryginalnego Warhammera40k.: Dawn of War za 69 zł gdzie znajduję się spora instrukcja i jakieś mapki rozwojów różnych ras.
Aha jeżeli ktoś mieszka w Warszawie to do kupowania gierek polecam Empik w Arkadii (naprawdę tam można znależć prawdziwe perełki np. PoP:WW w normalnym sklepie kosztuje 79 zł, to tam kosztuje tylko 54 zł :O )
PS> Sorry za wcześniejsze posty, ale klawiatura mi się zwaliła i nie mogłem normalnie pisać ;p Na szczeście opanowałem sytuacji i jest już git