Na temat piosenek tych pań nie będę się wypowiadał. Jeżeli chodzi o urodę to zagłosuję chyba na Mandarynę x:D Doda Elektroda jest moim zdaniem brzydsza :mrgreen: A tak btw to te dwie piosenkarki są baaardzo częto porównywane (shit + shit )
Na temat piosenek tych pań nie będę się wypowiadał.
Ja sie także nie wypowiem na temat ich inteligencji (a może raczej... głupoty ;p)
---------
Hehehe, wiedziałem Tokar że to będzie Doda i Mandaryna, chociaż jeszcze myślałem że może to być Aguilera i Spears ;p
Nom, więc uważam że Doda jest ładniejsza, chociaż i tak mi sie nie podoba, ma taką urode, jakby to powiedzieć... drogową, albo jak kto woli Bługarską ;D (chyba każdy wie o co chodzi), szczególnie widać to na pierwszym zdjęciu ;p.
A Mandaryna mi się nigdy nie podobała i nie podoba mi się głupia, po prostu nie podoba mi się jej uroda.
O cholera, niech wielki Jah i Matka Boska Elektryczna zlitują się nad waszymi umysłami. Co za tematy wy tu zakładacie? A już myślałem, że to normalne forum. Do ankiety wystawiliscie jedne z najgorszych polek.Nie wypowiem się na ich temat. Obie uważam za hańbę pięknych polek. Uważam, ze temat jest do zamknięcia... Ale go nie zamknę (narazie....hehehehehe)
Szczeże?? Większość amatorek, nie modelek jest ładniejszych od koebiet które walą po 5 kg tapety na twarz Ja proponuje żebyś Tokar dorysował im jakieś maski na twarzy to zagłosuje :mrgreen: [Jakób może dopasuj im te Slipknotowe maski ]
Hmm... chyba Doda, ale szczerze mówiąc, obydwie bez makijażu wyglądają jak bohaterki Opowieści z Krypty. Z tym że Doda jezcze JAKO TAKO potrafi śpiewać na żywo. Mandarynka za to ryczy jak krowa na pastwisku -_-''
Aż się łzy do oczu cisną.....Tak ryczy :mrgreen: ale głosowac nie gadac;P
Obie panie mają oczywisty "talent" do śpiewania i są pod tym względem "najlepsze". Co do ich urody, to trudno powiedzieć. Obie wyglądają jak lalki Barbie, ale bez tyych tapet to może Doda, w końcu jest młodsza
O ile pojedynki między Kate i Angeliną, czy też Jessicą i Natalie dawały przynajmniej jakieś pozytywne wrażenia estetyczne, to zaprezentowane tu kobietony mogą się przyśnić w najgorszym z koszmarnych snów. Obie prezentują tzw. urodę klozetową (zwłaszcza Doda), poziom intelektualny tych pań jest niższy niż przeciętnego leminga, głosiki marniutkie, a gust tyczący się strojów i makijażu to prawdziwe horrendum... I dlatego nie głosuję. Howgh!
A co do Ankiety Doda posiada pewne argumenty do ktorych daleko mandarynie, takze przewysza ja śpiewem dlatego glosuje na Dode(please dajsie jakies mniej porazkowe panie)