Wartin
Dobrze młody, tu była jakaś złośliwość odnośnie Twojej ortografii, ale stwierdziłem, że zrobiłem z siebie jakiegoś buca i ją usunąłem. Popracuj trochę nad tym, ok?
Ps. Zacznij od korekty ksywy.
Ps. Zacznij od korekty ksywy.
Drodzy Państwo! Strzał był celny, Hassan wygrywa główną nagrodę!
Cóż to będzie? Rozcinam kopertę, wyciągam złożoną kartkę i... Tadam! Zyskałeś ucznia. Możesz teraz podążać przez wieki za Wędrowcem, w drodze ku jego ortograficznemu oświeceniu.
Ps. Bez błędu ksywa będzie ok.
Ps. 2.@below. Jak chcesz, Wieczny pasuje do klimatów serwisu, po prostu na przyszłość bądź świadom swoich ograniczeń i pilnuj się!
Cóż to będzie? Rozcinam kopertę, wyciągam złożoną kartkę i... Tadam! Zyskałeś ucznia. Możesz teraz podążać przez wieki za Wędrowcem, w drodze ku jego ortograficznemu oświeceniu.
Ps. Bez błędu ksywa będzie ok.
Ps. 2.@below. Jak chcesz, Wieczny pasuje do klimatów serwisu, po prostu na przyszłość bądź świadom swoich ograniczeń i pilnuj się!
Wymień kilka swoich ulubionych książek, nie musisz ograniczać się do fantastyki.
Oraz druga kwestia - czy ugniesz się przed potęgą ORTOGRAFII, czy raczej będziesz wolał sczeznąć w płomieniach gniewu Meda?
Oraz druga kwestia - czy ugniesz się przed potęgą ORTOGRAFII, czy raczej będziesz wolał sczeznąć w płomieniach gniewu Meda?
No dobra to jedziemy z pytaniami. Aha mała uwaga . Wartin dużo wcześniej napisał że ma 11 lat ,ale tę informacje szybko usunął. Czy wy w jego wieku też pisaliście poprawnie i udzielaliście się na forach internetowych ? Popieram Qwana czytanie książek nie tylko uczy zasad ortografii, ale również wzbogaca słownictwo i pobudza wyobraźnię
Dlaczego właśnie Game Exe ? Czemu wybrałeś te forum i stronę ?
Masz jakieś zwierzę w domu ?
Co lubisz robić najbardziej w wolnym czasie ?
Czy masz jakiś ulubiony przedmiot szkolny ?
Interesujesz się sportem jeżeli tak to jakim ?
Czemu wcześniej wybrałeś nick :WIECZNY WENDROWIEC ?
Jak reagujesz na tą całą nagonkę innych użytkowników ze względu na twoją ortografię , którzy moderatorami nie są i nie powinni ci zwracać na to uwagę ?
Co sądzisz o My Little Pony i jej fanach ?
Masz jakąś ulubioną potrawę?
Masz rodzeństwo ?
Jaką porę roku lubi najbardziej ?
Wierzysz w ten domniemany koniec świata , który ma mieć swe miejsce 21 Grudnia 2012 ?
To tyle od mnie
PS. Ludzie nie wykorzystujcie tematów o kimś do nabijania postów. Od tego macie tematy Kapitana
Dlaczego właśnie Game Exe ? Czemu wybrałeś te forum i stronę ?
Masz jakieś zwierzę w domu ?
Co lubisz robić najbardziej w wolnym czasie ?
Czy masz jakiś ulubiony przedmiot szkolny ?
Interesujesz się sportem jeżeli tak to jakim ?
Czemu wcześniej wybrałeś nick :WIECZNY WENDROWIEC ?
Jak reagujesz na tą całą nagonkę innych użytkowników ze względu na twoją ortografię , którzy moderatorami nie są i nie powinni ci zwracać na to uwagę ?
Co sądzisz o My Little Pony i jej fanach ?
Masz jakąś ulubioną potrawę?
Masz rodzeństwo ?
Jaką porę roku lubi najbardziej ?
Wierzysz w ten domniemany koniec świata , który ma mieć swe miejsce 21 Grudnia 2012 ?
To tyle od mnie
PS. Ludzie nie wykorzystujcie tematów o kimś do nabijania postów. Od tego macie tematy Kapitana