Zbędny ot i pierdoły
Admin&Mod Log
Czyszczenie tematu Małe spotkanko III w Fae=>Newsy=>Zjazdy i zloty. 3 posty usunięte. OT.
Temat Lektura obowiązkowa, dla urzędników w Fae=>Sugestie i propozycje oczyściłem ze zbędnych postów, zamknąłem i przypiąłem. Edycja pierwszego postu (Ornikiela) i dodanie tam stosownych linków.
Czyszczenie tematu Pozwolenie na rasę - demonfey, Morthaur ID 3623 w Fae=> Pozwolenia. 5 postów out - OT. Matt - nie przeklinaj na forum. Przypominam, że jesteś moderatorem.
Zmiana nazwy tematu w Hordach UnderDarka (;d), za poradą Couruna. Yea.
//huh? podmroku?
//;p
[Dodano po 7 godzinach]
Zamknięcie dwóch tematów w Zjazdach i Zlotach w Fae.
//huh? podmroku?
//;p
[Dodano po 7 godzinach]
Zamknięcie dwóch tematów w Zjazdach i Zlotach w Fae.
Kasacja postu Angmarena z tematu Pozwolenie na rasę - demonfey, Morthaur ID 3623. OT. Next time będą za to procenty, za popędzanie, a więc OT - również.
[Dodano po 18 godzinach]
Edycja tematu Amrasa na ataki strażnicy przez gracza Ireth w Fae=>Rozprawy, skargi i zażalenia.
[Dodano po godzinie]
Kasacja 3 postów z Kwiatków w Fae (2x Rozkapryszona i jeden post Kreselack'a). Ot.
[Dodano po 18 godzinach]
Edycja tematu Amrasa na ataki strażnicy przez gracza Ireth w Fae=>Rozprawy, skargi i zażalenia.
[Dodano po godzinie]
Kasacja 3 postów z Kwiatków w Fae (2x Rozkapryszona i jeden post Kreselack'a). Ot.
10% dla Lordgarda za teksty w temacie: http://forum.gexe.pl/index.php?showtopic=11209
Zakładnie blokady na forum Fae w trakcie...
Zakładnie blokady na forum Fae w trakcie...