Krasnoludzki weteran
Ilość postów: 2320
Klasa: Krasnolud
Usunięcie 2 postów z tematu w Pomocy Faerunu. Powód? Spam, OT, obrażanie użytkownika i inne takie.
[Dodano po 3 minutach]
Skasowanie 3 posta z tego samego tematu. Ten sam powód.
Dzisiaj podzielę się z wami opowieścią o hipokryzji, kłamstwach i małych dzieciach.
Jak wszyscy dobrze wiedzą, nam Szajt został wykopsany z gry. I pewnego pięknego dnia, dostałem na forum taką oto wiadomość:
Cytat
Po namyśle uznałem, że dobrze zrobiłeś usuwając mnie. I to dla mnie samego. Chociaż szkoda mi konta, które tak długo pielęgnowałem, to przynajmniej już nie ryzykuję uzależnienia od zabawy oraz kontaktu z niektórymi idiotami. A więc dzięki, Rang.
Pozdrawiam.
Szajt! Z twoich ciągłych powrotów wnioskuję, że jednak skasowałem cię zbyt późno i uzależnienie jednak się rozwinęło. Zatem nie dziękuj mi, bo zawiodłem... Ale postaram się jak mogę, byś pozostał na odwyku, chociaż tak mogę ci jeszcze pomóc...
Krasnoludzki weteran
Ilość postów: 6451
Kasacja postów Valandil'a i Siepacza z tematu o konkursie IWD
Koledze coś się pomyliło. Następnym razem załóż temat a nie pytaj się w konkursowym temacie oO
"Hi ho hi, it's off to war we go..."
Hedon, Rinsed in post-human shadows A monument scorned by the teeth of time
Ilość postów: 4849
Kasacja czterech postów z tematu rekrutacyjnego. Temat służy zgłaszaniu się i zadawaniu pytań, a nie głośnym gadaniu o niechęci i denerwowaniu innych użytkowników.
Jeździec Mroku
Ilość postów: 10922
Klasa: Mroczny Rycerz
Zamknięcie tematu "Atak" w Błędach w Fae. Powód: przedawnienie.
[Dodano po 6 godzinach]
Pokasowałem kolejną porcję spamu na Kwiatkach na forum Fae.
- Tak, tak. Ja za każdym razem mówię co innego. - Aha. I?
- I nic. Uważam to za cnotę. (...) Dziennikarka pyta mnie, czemu ciągle zmieniam zdanie, a ja jej odpowiadam: "Żeby się uwiarygodnić". - "Uwiarygodnić"?
- Oczywiście. Bo zawsze mówię to, co w danej chwili czuję. Nie kalkuluję, nie kombinuję. Uwiarygodniam się przez to, że sobie zaprzeczam. - Przewrotne.
- Tak. I jutro temu zaprzeczę.
Powiernik Smoczej Krwi
Ilość postów: 4415
Klasa: Czarownik
Czasowa kasacja czterech postów w "Konkurs wiedzy o Gothicu III ! ". Powód: rozmowa nie na temat.
Tym samym proszę, by Władza rozparzyła ostatnie pytania zadawane przez gościa.
[Dodano po 3 minutach]
Kolejny post do czasowej kasacji w wyżej wymienionym temacie.
Arcymag
Ilość postów: 16614
Klasa: Drow
Po 10% za OT w temacie Polcon 2008 w Fae=>N=>ZiZ dla użytkowników Vanifa Scalfari i Kirill. Ich OT wylatuje.
Znalazłem jedyne źródło i cel wszelkiej racji
Demon
Ilość postów: 19790
Klasa: Demonolog
Kasacja konkursu o Sacredzie - brak zainteresowania.
Tonari no Totoro!
Krasnoludzki weteran
Rename tematu 'Kostka Haradrimów' na " Kostka Horadrimów'
Usunięcie posta Tamca z tego tematu.
Jeździec Mroku
Kasacja tematu Kressellaka w dziale Błędy w Fae. Powód: prośba autora.
- I nic. Uważam to za cnotę. (...) Dziennikarka pyta mnie, czemu ciągle zmieniam zdanie, a ja jej odpowiadam: "Żeby się uwiarygodnić". - "Uwiarygodnić"?
- Oczywiście. Bo zawsze mówię to, co w danej chwili czuję. Nie kalkuluję, nie kombinuję. Uwiarygodniam się przez to, że sobie zaprzeczam. - Przewrotne.
Demon
Ilość postów: 19790
Klasa: Demonolog
12 postów ze Zdjęć Forumowiczów wyleciało. Rozwodzenie się nad błędem ortograficznym. Sam błąd poprawiony, żeby więcej spamu na ten temat nie było.
Tonari no Totoro!
Jeździec Mroku
Zamknięcie tematu "Klasy fabularne a mechaniczne" w Pomocy w Fae.
[Dodano po 15 godzinach]
Kasacja dwóch postów w temacie `Motto Fae` w SiP. Powód: spam;p
Marszałek Wojny
Ilość postów: 12240
Klasa: Kosmiczny Marines
Zamknięcie tematu "Bazyliszki w jaskiniach pod Candlekeep", w dziale Baldur's Gate I. Powód ? Temat wyczerpany, problem rozwiązany.
Przeniesienie siedmiu postów autorstwa Diego de Gallin'a i Tamc.'a z tematu "Gdzie mogę znaleźć Drizzta?" do "Sarevok", w dziale Baldur's Gate I. Powód ? Straszny offtop, macie inny temat na dywagacje o Sarevoku.
Arcymag
Przeniosłem 4 tematy z Fae=>R,s i ż do Zakończone. Powód - sprawy rozwiązane.
Powiernik Smoczej Krwi
Czasowa kasacja czterech postów w temacie "Morski potwor ". Powód: niepotrzebna rozmowa na temat jednego posta.
Arcymag
Kasacja postu użytkownika Clide z tematu :
Smocza Pytka (3240)". Powód - słownictwo.
[Dodano po 12 godzinach]
20% dla użytkownika Maraus za obrazę innego użytkownika. Dodatkowo jego post w temacie Ranga[legislator] , id : 17 został edytowany, by nie raził nikogo.
Krasnoludzki weteran
Kasacja tematu 'wersja 2 cd a wersja 4 cd' z sub-forum Planescape
Temat z 2006r, napisany przez gościa i bez jakiejkolwiek odpowiedzi.
Jeździec Mroku
Zamknięcie i przeniesienie do odrzuconych tematu `Wiadomości globalne` w dziale SiP w Fae.
Powiernik Smoczej Krwi
Czasowa kasacja tematu "Mikstur w nieskończoność w dziale Gothic II. Powód: opisana sztuczka, była omawiana już kilka razy.
Arcymag
10% dla użytkownika Clide za OT i zabawę w moderatora.
[Dodano po 4 godzinach]
Kasacja postu Sodalisa z tematu Kolejny zlot., Czyli klimaty południowe, czyt. śląsk. w Fae=>Newsy=>ZiZ. Powód - Ot.