Admin&Mod Log
Kasacja postu użytkownika Evolyn von Cersival z tematu [Przedmiot] Klątwa Mroku, 6668 z Faerun=>Pozwolenia. Powód ? - treść:
"Oczywiście ze może być!!..
A czy moja prośbę będzie tak szybko rozpatrzona??
Plis.."
"Oczywiście ze może być!!..
A czy moja prośbę będzie tak szybko rozpatrzona??
Plis.."
Kasacja tematu [Przedmiot] Zaklęty Miecz, Id 2989 Enevil w Faerun=>Pozwolenia=>Zatwierdzone. Powodem złe umiejscowienie.
Choć do 14 lutego jeszcze daleko...
Walentynka na PM dla Ornikiela, za miłe określenia pod adresem innych osób w poście:
http://forum.gexe.pl/index.php?showtopi...indpost&p=90948
Druga walentynka na PM dla Seringorda, traktująca o interpunkcji (a raczej braku tejże).
Nastepne już bedą % nie walentynki.
Walentynka na PM dla Ornikiela, za miłe określenia pod adresem innych osób w poście:
http://forum.gexe.pl/index.php?showtopi...indpost&p=90948
Druga walentynka na PM dla Seringorda, traktująca o interpunkcji (a raczej braku tejże).
Nastepne już bedą % nie walentynki.
Czyszczenie tematu [Skarga] Opis klanu BOS, Kopiowanie opisów w Faerun=>Rozprawy, skargi i zażalenia. Łącznie 14 postów. Masowy OT.
[Dodano po chwili]
Kasacja postu użytkonika Enether z tematu Krótki miecz w Faerun=>Pomoc. Powód - OT.
[Dodano po chwili]
Kasacja postu użytkonika Enether z tematu Krótki miecz w Faerun=>Pomoc. Powód - OT.
10% ostrzeżenia dla użytkownika Seringord. Ostrzegałem, by stosował się do zasad interpunkcji i korzystał ze słownika.
Kasacja postu gościa z tematu Seringord, Podanie o usuniecie konta w Faerun=>Podania Odrzucone. Proszę się rejestrować/logować.
Kasacja postu gościa z tematu Seringord, Podanie o usuniecie konta w Faerun=>Podania Odrzucone. Proszę się rejestrować/logować.
Temat Dzieki Ekhtelion! w Innych cRPG został ustawiony na czasową kasację (czwartek 20:00).
[Dodano po chwili]
Temat tweak pack w Obku został wykasowany, gdyż umieszczony był w nim link do narzędzia łamiącego zabezpieczenia gry. Przy okazji wyleciał post gościa - brak interpunkcji, a poza tym nie ten temat.
[Dodano po chwili]
Temat tweak pack w Obku został wykasowany, gdyż umieszczony był w nim link do narzędzia łamiącego zabezpieczenia gry. Przy okazji wyleciał post gościa - brak interpunkcji, a poza tym nie ten temat.
Kasacja postu użytkownika Tiernan Diarmand z tematu SOD vs. Allstars w Faerun=>Newsy=>Wojny klanowe. Post składał się wyłącznie z emota.
Ostrzeżenie dla Yarpena i Quarza - kolejny OT w temacie o wojnie da winnemu 10% poziomu ostrzeżenia do kolekcji.
Ostrzeżenie dla użytkownika Dawiww. Posty w stylu "Aha" będą wylatywać, a Ty otrzymasz nowiutkie 10 %.
Połączyłem dwa tematy o punktach życia, w dziale Baldur's Gate II. Owy temat także zamknąłem. Powód ? Problem rozwiązany i wszystko zostało wyjaśnione.
[Dodano po chwili]
Zamknięcie tematu "Solucja BG2". Powód ? Problem rozwiązany.
[Dodano po chwili]
Usunięcie posta Soldiera z tematu "Pułapki", w dziale Baldur's Gate I. Powód ? Nic nie wnosił do tematu.
[Dodano po chwili]
Zamknięcie tematu "Solucja BG2". Powód ? Problem rozwiązany.
[Dodano po chwili]
Usunięcie posta Soldiera z tematu "Pułapki", w dziale Baldur's Gate I. Powód ? Nic nie wnosił do tematu.